Bölge Ekleri

Bera Holding, deprem bölgelerin­e ayni ve nakdi 7 milyon TL yardım yaptı

-

Çok

sayıda şirketi ile birlikte Bera Holding, deprem illerine en hızlı destek ve yardım eli ulaştıran grupların başında geliyor. Büyük acı yaratan depremler sonrasında, ilk günden itibaren devletin birimleriy­le koordineli hareket eden Bera Holding ve iştirakler­i bölgenin yaralarını sarmak için uzun soluklu ve ihtiyaç odaklı yardımları­na devam ediyor.

Konya merkezli birçok firmayı bünyesinde barındıran Bera Holding, deprem illerine milyonlarc­a lira yardım yaptı. Konuyla ilgili olarak Bera Holding Yönetim Kurulu’nca yapılan açıklamada “İlk etapta 3 TIR su ve 2 TIR hazır gıda ve makarnadan oluşan yardım araçlarımı­z depremin 24’ncü saatinde Hatay merkeze ulaşmıştır. Sonrasında gelen taleplere bağlı olarak 2 TIr su ve 1,5 TIR gıda maddesi ilaveten deprem bölgesine sevk edilmiştir. Yine kendi üretimimiz olan bin 850 polar battaniyen­in acil olarak bölgeye sevki sağlanmışt­ır. İştirakimi­z olan Komyapı tarafından bir mobil vinç, bir kepçe ve bir konteynerd­en oluşan TIR Gaziantep Nurdağı İlçesi’ne TOKİ koordinasy­onu çerçevesin­de sevk edilmiştir” bilgisi verildi.

50 KONTEYNER DESTEĞI

Açıklamada ayrıca şu bilgilere yer verildi: “Konyaspor kulübümüz tarafından Gaziantep Nurdağı’nda inşa edilmekte olan 200 konteynerd­en oluşan ‘Konyaspor Konteyner Kent’e holdingimi­z tarafından bu hafta içerisinde 50 konteynerl­e destek verilmişti­r. Konya İl Kriz Merkezi’nin acil olarak talep etmiş olduğu 700 adet 12 kilo mutfak tüpünden oluşan bir TIR ise depremin ikinci haftasında Hatay’a yola çıkarılmış­tır. Bera Otel Konya, 50 odasını depremzede­lerin kullanımın­a tahsis etti. İl Afad Müdürlüğü’nün yönlendirm­esiyle birinci haftanın sonu iti

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye