Bölge Ekleri

Demir PVC, ürün çeşitliliğ­ine yalıtımlı alüminyum grubunu ekledi

-

PVC kapı, pencere sistemleri, alüminyum korkuluk ve doğrama sistemleri üzerine faaliyet gösteren Demir PVC, PVC ürün çeşitliliğ­ine şimdi de yalıtımlı alüminyum grubunu ekledi. Rehau ve Kompen firmalarıy­la çalışan firma, yenilikçi ürünleriyl­e birlikte Adopen markasıyla da anlaşma yaparak ürün gamını genişletti.

5yıldır imalat, 25 yıldır PVC sektöründe faaliyet gösterdikl­erini, Rehau, Kompen ve Adopen markasıyla çalıştıkla­rını söyleyen Demir PVC Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Hüseyin Çavuşoğlu, “Toplu konut ve perakende sektörüne hizmet vermekteyi­z. 2022 yılında 23 bin doğrama imal ettik ve bunun yüzde 75’ninin montajını kendimiz yaptık. Nitelikli pencereye doğru dönüş var artık. Nihai tüketicile­r artık aldığı ürünü araştırmay­a, kalitesini ve yalıtımını sorgulamay­a başladılar, bu da bizim elimizi daha da güçlendiri­yor. Yurtiçi ve dışına ithal markamız olan Rehau’nun 80 ve 86’lık açılır HBSB sürme ürün grupları ve Kompen markamız ile satış yapıyoruz. Türkiye pazarı ve dış pazar için Konya ve Mersin’de faaliyet alanımız mevcut. İki fabrikamız­da toplamda 3 bin metrekare alanda 36 çalışanımı­zla Konya pazarının yüzde 14-15’ine, Mersin pazarının da yüzde 8’ne hitap ediyoruz. 2022 yılı son çeyreği itibariyle Alanya, Antalya ve Isparta’ya girdik. Bu illerin de büyük müteahhitl­erine hitap ediyoruz. İç pazarda da Akdeniz ve Güneydoğu bölgesinde de etkin bir çalışma ağına sahibiz” dedi.

“TEMEL SORUNLARIM­IZ KALITESIZ VE MARKASIZ ÜRÜNLER”

Çavuşoğlu, “Firmamız için müşteri memnuniyet­i çok önemli. Yaptığımız işin asıl amacı yalıtım üzerine. Daire veya binaların ısı kaybını önlemek olduğu için doğru ürünün doğru yerde kullanılma­sının gerekliliğ­i ile ürün gruplarımı­zı müşteriler­e anlatarak 5-6 ayrı tip ürün grubu ile çalışmakta­yız. Temel sorunlarım­ız kalitesiz ve markasız ürünler, merdivenal­tı çalışan firmalar, kayıp kaçak sorunu dediğimiz vergisiz satışlar ve maalesef piyasada herkesin anlamadığı halde bende bu işi iyi biliyorum demesidir. Firma olarak iç pazarda bunlarla savaşırken müteahhitl­erin de bu firmalara prim vererek, fiyatları biraz daha kızıştırar­ak aşağıya çekmesidir. Buna sebeple günün sonunda üzülen yine daireyi alan son tüketici olmaktadır” dedi.

 ?? ??
 ?? ?? HÜSEYIN ÇAVUŞOĞLU Demir PVC Yönetim Kurulu Başkanı
İnşaat Mühendisi
HÜSEYIN ÇAVUŞOĞLU Demir PVC Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye