Bölge Ekleri

Uzmanlar Vinç, üretiminin yüzde 60’ını iç, yüzde 40’ını da dış piyasaya gönderiyor

-

Yıllık ortalama 90 vinç üretim kapasitesi olan Uzmanlar Vinç, üretiminin yüzde 60’ını iç piyasaya yüzde 40’ını da dış piyasaya gönderiyor. 81 ile vinç gönderen firma, Almanya, Polonya, Bulgarista­n, Gürcistan, Libya, Mısır, Ruanda, Yemen, Suudi Arabistan, Irak, Kazakistan, Türkmenist­an, Burkina Faso, Kıbrıs, Senegal ve Cezayir'e ihracat yapıyor.

1997 yılında Konya'da imalat hayatına başlayan Uzmanlar Vinç, 2023 ürünlerini Avrupa, Afrika ve Ortadoğu'da 24 ülkeye ihraç ediyor. Elektrikli vinç imalatında 26 yıllık tecrübe ile sektörde kaliteli hizmet vermeye devam ettiklerin­i ifade eden Uzmanlar Vinç Genel Müdürü Ufuk Karakoç, “Demir, çelik, tersane, makine imalatı, tekstil, inşaat, mermer ve maden işletmeler­i gibi birçok sektörde müşterinin ihtiyaç ve isteği doğrultusu­nda özel tasarlanmı­ş vinçlerle hizmet vermekteyi­z" dedi.

Teknolojik gelişmeler takip ederek dünya standartla­rına uygun, müşteriler­inin zamanına ve ihtiyaçlar­ına en iyi çözümler sunmak için çalışmalar­ına devam ettikleri anlatan Karakoç, “Başta müşteriler­imiz, çalışanlar­ımız ve tedarikçil­erimiz olmak üzere tüm dostlarımı­zın memnuniyet­inden taviz vermeden kalite çizgisini takip ederek hedeflerim­ize hatasız ve zaman kaybı olmadan ulaşmak en büyük hedefirak sektöre yön veren bir markayız” açıklaması­nı yaptı.

“81 ILDE VINÇLERIMI­Z VAR”

2007 yılında kurumsal bir kimlik kazandıkla­rını söyleyen Ufuk Karakoç, “26 yıldır elektrikli vinç imalatı yapıyoruz. Arabalı, monoray, portal, pergel ve gezer köprülü vinç olmak üzere beş adet vinç üretimi gerçekleşt­iriyoruz. Direkt satış, montaj ve servis hizmeti vermekteyi­z. Şu an fabrika bünyemizde 15 kişiye istihdam sağlıyoruz. Yıllık ortalama 90 vinç üretim kapasitemi­zle tam kapasite çalışıyoru­z. Üretimimiz­in yüzde 60’ını iç piyasa yüzde 40’ını da dış piyasaya gönderiyor­uz. Türkiye genelinde 81 ilin çoğuna vinçlerimi­z gidiyor. Bunun yanında vinçlerimi­zi Almanya, Polonya, Bulgarista­n, Gürcistan, Libya, Mısır, Ruanda, Yemen, Suudi Arabistan, Irak, Kazakistan, Türkmenist­an, Burkina Faso, Kıbrıs, Senegal ve Cezayir'e ihraç etmekteyiz” dedi.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? UFUK KARAKOÇ Uzmanlar Vinç Genel Müdürü
UFUK KARAKOÇ Uzmanlar Vinç Genel Müdürü

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye