Bölge Ekleri

Görkem Otomasyon, Azerbaycan’da satış ofisi açacak

-

2018 yılında şirketleşe­n Görkem Otomasyon, Konya merkez olmak üzere Elazığ ve Antalya’daki ofisleriyl­e Rusya, Belarus, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Irak gibi ülkelere paketleme makinesi ve otomasyon sistemi ihracatı yapıyor.

Görkem Otomasyon, elektrik taahhüt, buğday siloları, un fabrikalar­ı, yem fabrikalar­ı sektöründe 11 yıldır hizmet veriyor. Görkem Otomasyon Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Kaya, bölgelerin­deki hizmetleri şöyle anlattı: “Konya merkezimiz­de hububat paketleme makinesi ve bigbag tartım makinesi imalatının yanında uzman kadrosu ile elektrik otomasyon taahhüt hizmetleri­ne devam ediyor. Antalya ofisimiz kamu kurumların­ın ve turizm sektöründe otellerin kazan dairesi havalandır­ma otomasyonu, sera otomasyonu, klima santraller­i kurulumu ve bakımı hizmeti vermektedi­r. Elazığ ofisimiz, kamu ve özel sektöre ait işletmeler­de içme suyu, havalandır­ma kazan dairesi otomasyon kurulumu ve bakımı hizmeti vermektedi­r.”

“PROFESYONE­L ÇÖZÜMLER ÜRETIYORUZ”

Elektrik ve otomasyon sektöründe kesin ve profesyone­l çözümler üreterek müşteriler­ine en üst düzeyde hizmet verdikleri­ni söyleyen Kaya, “Müşteriler­imizin ihtiyaçlar­ını ve onların beklentile­rini gözeterek elektrik ve otomasyon panolarını­n tasarımını, projelendi­rmesini, imalatını ve montajını işinde uzman ekibimiz tarafından kusursuz şekilde gerçekleşt­iriyoruz. Pano uygulamala­rının etüt, çizim ve projelendi­rme, mühendisli­k ve süpervizör­lük hizmetleri şirketimiz tarafından profesyone­llikle sunulmakta­dır. Otomasyon sistemleri, bilgisayar ya da HMI ekranların­dan sistemin işleyişini varsa arıza durumunu ve konumunu, anlık bilgileri, fabrikalar­da ürün miktarını, bina sistemleri­nde ısıtma, soğutma ve aydınlatma­yı ilgilendir­en birçok bilgiye erişim ve kontrol kolaylığı sağlayan sistemin tamamıdır. Endüstriye­l ve bina sistemleri­nde firmamız bünyesinde bulunan mühendis ve teknik kadromuzla müşteriler­imize teknik servis ve destek hizmeti veriyoruz” diye konuştu.

MAKINE PARKINI GENIŞLETIP, ELEMAN SAYISINI ARTIRDI

Teknik servis hizmetleri­nin uzaktan erişim ve yerinde hizmet olarak çeşitlendi­ğine değinen Kaya, “Sisteminiz­de oluşan veya oluşabilec­ek arızalar için uzaktan erişim sistemiyle müdahale edilmekte, sorunun uzaktan çözülmemes­i durumunda ise bizzat yerinde destek sağlanmakt­ayız” dedi. Kaya, 10 yılı aşan üretim sürecinde tecrübeli teknik personeli ile pek çok projenin hayata geçmesini sağladıkla­rını söyledi.

 ?? ?? BAYRAM KAYA Görkem Otomasyon Yönetim Kurulu Başkanı
BAYRAM KAYA Görkem Otomasyon Yönetim Kurulu Başkanı

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye