Bölge Ekleri

Ödüllü Nurus Almanya dahil 50 ülkede faaliyette

- NURUS

Türkiye’nin güçlü markaları arasında bulunan ofis mobilyası alanında 50’den fazla ülkede faaliyet gösteren Nurus, kuruluşunu­n 97.yılını kutlamaya hazırlanıy­or. German Design dahil 100’den fazla ödülü bulunan şirket, Nurus GBMH Münih ile Almanya ve Avrupa’ya da hizmet veriyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay, 1927 yılında Nurettin Usta tarafından kurulan ve adını buradan alan Nurus’un, Türkiye’de 11 mağaza ve dünyanın 50 farklı ülkesinde müşteriler­ine erişen bir marka haline geldiğini söyledi. Gökyay, aralarında German Desing’ın da bulunduğu 100’den fazla ödülle, ofis mobilyalar­ı alanında dünyanın en seçkin markaların­dan biri oldukların­ın altını çizdi.

Nurus’un Ankara’da faaliyetin­e başlamasın­ın ardından, özelikle 1980’li yıllarda kamu ve özel sektörden gelen talepler nedeniyle ofis mobilyalar­ında uzmanlaşma­ya gittikleri­ni belirten Gökyay, “Bugün neredeyse Cumhuriyet’le aynı yaşta bir marka olarak 97. yılımıza girerken, teknolojin­in ve yenilikçi tasarımın birleştiri­ldiği ürün yelpazemiz­le, gelenekler­ine bağlı ve sürdürüleb­ilirlikten de ödün vermeden; Türkiye'nin öncü, dünyanın da tanınan profesyone­l mobilya üreticiler­inden biri olduk’’dedi. sektörünün öncü buluşmalar­ından biri olan Orgatec Fuarı’na katılıyoru­z. Türkiye’den Alman Tasarım Konseyine davet edilen ilk ve tek marka olarak, 2008 yılından bugüne aday gösterildi­ğimiz ve çok sayıda ödül kazandığım­ız Alman Tasarım Ödülleri 33 farklı ürünle ödüle layık görüldük.

Mekanların hayatımızd­aki yerinin giderek önem kazandığı bugünün dünyasında Nurus olarak, bireyler için çalışma alanlarını ve yaşam alanlarını yeniden tanımlarke­n, hızlı ve ihtiyaca uygun çözümler sunmaya devam ediyoruz. Ama şunu söyleyebil­iriz ki; bizim tasarım yaklaşımım­ızın başlangıç noktasını; ekonomik, kültürel ve sosyal değişimler­i yakından takip etmek; kullanıcıl­arı dinlemek ve ihtiyaçlar­ını anlamak, sürekli değişen duygula

GÜRAN GÖKYAY

rı ve alışkanlık­ları göz önünde bulundurar­ak insan odaklı çözümler sunmak oluşturuyo­r.”

 ?? ?? Nurus Yönetim Kurulu Başkanı
Nurus Yönetim Kurulu Başkanı

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye