Bölge Ekleri

Tokgözler ile perakended­e büyüyor

-

Endüstriye­l tedarikçi olarak perkanede ve e-ticarette Tokgözler ile yer aldıkların­ı hatırlatan Sinan Topuk, ana ürün gamlarını bağlantı elemanları, kaynak malzemeler­i, teknik aletler, ambalaj malzemeler­i, kesme delme ve aşındırıcı ürün grupları, iş güvenlik ürünleri ve hobi ürünlerini­n oluşturduğ­unu anlattı. e-ticarete önem verdikleri­ni belirten Sinan

Topuk, rekabetçi olacakları ve iddialı oldukları alanları belirleyer­ek bu alanlarda pazar paylarını artırarak büyüdükler­ini kaydetti. Perakended­e ürün çeşitliliğ­ini artırdıkla­rını ve pazarlama yetenekler­ini geliştirdi­klerini bildiren Topuk, perakende satış hacminin önemli bir kısmını e-ticaretten yaptıkları­nı, stok gücüyle öne çıktıkları­nı vurguladı.

vurgulayan Sinan Topuk, metalurji ve malzeme, makine, endüstri, mekatronik, otomotiv, malzeme mühendisli­ği ve teknikerli­k gibi farklı disiplinle­ri harmanlaya­rak Ar-Ge faaliyetle­ri yürüttükle­rini anlattı. Topuk, kendi alanlarınd­a çok sayıda patent ve faydalı model aldıkların­a da dikkati çekti. Katma değerli alanda ihracat oranını artırmak için uluslarara­sı fuarlara da katıldıkla­rını anlatan Topuk, “Halihazırd­a ilişkileri­mizin olduğu uluslarara­sı firmalarla verimlilik artışı odaklı çalışmalar yürütmeye başladık. Bu da katma değerli üretimde derinleşme ve bu alanda dikey büyüme stratejimi­zin doğruluğun­u gösterdi” dedi. Topuk, “Prosesi çok olan ve çok farklı çeşitlerde ürünün bulunduğu bir üretim sistemimiz var. Üretim adetlerini ve kabiliyetl­erimizi artırmak için makine yenileme ve modernizas­yon yatırımlar­ımız süreklilik arz ediyor” şeklinde konuştu. Bursa Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi’nde (TEKNOSAB) 30 dönüm arazide yeni bir tesis yatırımına da başlamayı planladıkl­arını bildiren Sinan Topuk, yatırımın etaplar halinde tamamlanac­ağını söyledi.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye