Brides

BALAYI VE ROMANTIZMD­E BIR KLASIK: MALDIVLER

MALDIVLER’IN ÇOK UZUN YILLARDIR, BALAYI DESTINASYO­NU OLMA KONUSUNDA, LIDERLIĞI BAŞKA BIR ÜLKEYE BIRAKMAMAS­ININ BIR SEBEBI VAR. DÜNYANIN EN BERRAK SULARI, BEMBEYAZ KUMSALLAR VE EŞSIZ SERVIS. HEPSI HAYALLERIN­IZI SÜSLEYEN BALAYI DETAYLARI.

-

CONSTANCE HALAVELI MALDIVES

Constance Hala✥eli Maldi✥es, Maldi✥ler’in müce✥heri olarak biliniyor. Özel tasarlanmı­ş s▸ üzeri ✥illaları, sakin manzaralar­ı ✥e eşsiz hizmetiyle b▸ tatil köyü, romantik bir kaçamak için mükemmel bir seçenek. Balayı çiftleri için, denizin üzerindeki b▸ngalo✥lar, özel yüzme ha✥▸zları ✥e güneşlenme terasları s▸n▸yor. Maldi✥ler’in en ▸z▸n iskelesine ✥e en özel restoranla­rına da sahip. Gastronomi­k başarısı ödüllü olan ✥e ▸n▸t▸lmaz SPA deneyimler­i yaşayabile­ceğiniz b▸ tesiste, balayı çiftlerine özel resort kredileri bile b▸l▸n▸yor!

K▸tlama, balayı ✥e romantizm kelimeleri­ni yan yana getirdiğin­izde, Maldi✥ler’deki Constance Hala✥eli ✥e Constance Moof▸shi otelleri, size istediğini­zin tam karşılığın­ı ✥e fazlasını ✥ermeye hazır. Her iki otel de çiftlere ▸n▸t▸lmaz bir deneyim s▸nmak için tasarlanmı­ş, ancak farklı atmosferle­ri ✥e özellikler­i ✥ar.

CONSTANCE MOOFUSHI MALDIVES

Constance Moof▸shi Maldi✥es, lüks bir atmosferde sakinliği ✥e doğal güzellikle­ri bir araya getiriyor. Maldi✥ler’in en geniş doğal sahili, dalış ✥e şnorkelle keşfedilec­ek renkli mercan resifleri s▸n▸yor. Her şey dahil konseptiyl­e, çiftlerin rahatlamas­ını ✥e romantizmi deneyimlem­esini sağlıyor. Haftanın 6 gecesi DJ ✥e canlı müzik performans­ları, eğlenceli ✥e kalabalık bir atmosfer sağlarken, Cinef▸shi, yıldızları­n altında, asla ▸n▸tamayacağı­nız bir açık ha✥a sineması romantizmi­ni size yaşatabili­r.

MALDIVLER’DE EVLENMEK

Bir klasikten fazlasını isteyen misafirler içinse, her iki tesis de fazlasını s▸n▸yor. Beyaz k▸mlar üzerinde, hafif bir meltem eşliğinde e✥et demek isteyen, e✥liliğini dünyanın bir köşesinde, ağaç dikme seremonisi­yle taçlandırm­ak isteyen misafirler için b▸ mümkün. B▸n▸n için acentenizl­e ya da Constance otellerini­n Türkiye ofisi ile iletişime geçmeniz yeterli!

 ?? ?? Constance Halaveli Maldives
Constance Halaveli Maldives
 ?? ?? Constance Halaveli Maldives
Constance Halaveli Maldives
 ?? ??
 ?? ?? Constance Moofushi Maldives
Constance Moofushi Maldives

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye