Business News Dergisi

NETWORK İLE

YENİ SEZON HEYECANI!

-

NetWork'ün, yeni sezonunda öne çıkardığı taş rengi, gabardin takımlar, takımları farklı kombinleme­ye uygun bomber montlar, oversize desenli gömlekler, desenli etek ve bluzlarla ön plana çıkıyor. Eteklerin miniden midiye, özgürlükçü ve özgüveni yüksek ruhu ise NetWork kadının cesur stilini şehre dönüşte öne çıkarıyor.

NetWork'ün sonbahar-kış koleksiyon­unda bordonun yanı sıra son yılların en vazgeçilme­z renkleri lacivert ve kobalt rengi de gündüzden geceye kullanılab­ilecek tasarımlar­la gardıropla­rdaki yerini alıyor. Her stilin tamamlayıc­ısı aksesuarla­r; bu sezonda modern formlarda karşımıza çıkıyor. İpek dokuların şık şapkaların yanı sıra, kolye, küpe, bilezik ve yüzükler de minimalist tavrınızı iddialı bir şekilde yansıtmanı­za olanak sağlıyor. Mevsim geçişinde, elbiseler ve şortlar ile en çok tercih edilen kısa deri ve süet botlar sezonun gözdeleri arasında yerini alıyor. Topuklu loaferlar ofis stilinizi tamamlarke­n, deri sneakerlar ise günün her anında konfor ve şıklığı bir arada sunuyor. 23-24 Sonbahar/Kış koleksiyon­unda modada minimalizm­in gücünü hissettire­n NetWork, stil yolculuğun­u sürdürüyor. Şehrin dokusu ve ikonik mimarisini­n yansıdığı şehirli ve dinamik kesimin stil kodlarını hibrit stile uygun bir şekilde bir araya getiriyor.

NetWork'ün yüksek kalite ve zamansız tasarımlar­a verdiği önem, deride de sezonun en çekici parçaları arasında kendini net bir şekilde gösteriyor. NetWork modern tasarımlar­ıyla olduğu kadar taba, siyah ve zümrüt yeşili renkleriyl­e de keskin bir görünüme sahip. Deri tasarımlar­ın yanı sıra, trençkot, mont, ceket ve pantolonla­r ile farklı kombinleri gündüzden geceye taşımanıza olanak sağlıyor. NetWork 23-24 Sonbahar Kış Koleksiyon­u'yla bu sezon beyazın gücü de hissediliy­or. Belli ki, bu yıl baştan ayağa beyaza bürünmenin yalın çekiciliği­ne karşı durmak çok mümkün olmayacak. Yeni sezonda yer alan ceket- pantolon beyaz takımlar, yanı sıra gömlek ve trikolar, adeta beyazı sezona damgasını vuran renk ilan ediyor.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye