Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Maalesef içimizden vurulduk

- BURÇAK GÖREL / MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanetti­n Kocamaz, İYİ Parti’nin Mersin İl Başkanlığı heyetinin adaylık listesini dün 17:00’den sonra Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edilmesi sebebiyle aday olamadı. İYİ Parti’den yapılan açıklamada, İl Başkanının görevden alındığı kaydedildi.

Gelişmeler üzerine gece geç saatlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi­ne gelen Kocamaz, bina önünde kendisine destek vermek için toplanan kalabalı- ğa “Bugün, en önemli görev olan seçim kuruluna verilecek dosya ile ilgili yetki üzerinde olan vatandaş, sanki özellikle saat 5’ten (17.00) sonra dosyayı oraya götürdü. Maalesef içimizden vurulduk” sözleriyle hitap etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı adayı Hamit Tuna’nın ‘Sakin olun, göreceksin­iz Burhanetti­n Kocamaz İYİ Parti’den bile aday olamayacak’ sözlerini hatırlatan Kocamaz, “Demek ki böyle bir plan varmış ama şunu herkes bilsin ki Burhanetti­n Kocamaz’ın başını eğmeye hiçbir güç yetmeyecek” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye