Evrensel Gazetesi

Serena’dan erken veda

-

MEDİPOL Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmand­a İngiliz ekibi Burnley ile karşı karşıya gelecek. Turf Moor Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak maçı Romanya Futbol Federasyon­undan hakem Istvan Kovacs yönetecek. Sahasında oynadığı ilk maçtan 0-0’lık beraberlik­le ayrılan turuncu-lacivertli­leri, deplasmand­a alacağı her türlü galibiyet ve gollü beraberlik play-off turuna taşıyacak.

ADEBAYOR KADRODA

Hafif sakatlığı nedeniyle İstanbul’da oynanan ilk maçın kadrosunda yer almayan Togolu yıldız Emmanuel Adebayor, rövanş karşılaşma­sının kadrosunda yer alacak. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, forvette Riad Bajic’in yerine Emmanuel Adebayor’a ilk 11’de şans vermesi bekleniyor. Turuncu-lacivertli ekipte, adları UEFA listesinde yer almayan Arda Turan ve Marcio Mossoro ile ameliyat olan Alparslan Erdem bu maçta görev yapamayaca­k.

EN GOLCÜ İSİM VİSCA

Başakşehir, Avrupa kupalarınd­a oynadığı 17 maçta fileleri 19 kez havalandır­dı, kalesinde 25 gol gördü. Turuncu-lacivertli takımın bu kulvarda en skorer ismi, 7 gol atan Edin Visca oldu. Visca’yı, 3’er golü bulunan Eljero Elia ve Emre Belözoğlu ile iki kez fileleri havalandır­an Marcio Mossoro takip etti. Medipol Başakşehir’in diğer 4 golüne ise Emmanuel Adebayor, Stefano Napoleoni, Kerim Frei ve Doka Madureira imza attı.

KADINLAR tenisinin eski 1 numarası Serena Williams, Cincinnati Açık’a ikinci turda veda etti.

Abd’nin Ohio eyaletinde bulunan Cincinnati kentinin ev sahipliği yaptığı sert kort turnuvasın­da 36 yaşındaki Williams, ikinci turda Çek Petra Kvitova ile karşılaştı.

Rakibine 6-3, 2-6 ve 6-3’lük setlerle 2-1 mağlup olan ABD’LI Williams, daha önce iki kez şampiyon olduğu bu turnuvadan elendi.

Sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon’da bu yıl final oynayan ancak Alman Angelique Kerber’e 2-0 yenilen Williams, bu ay katıldığı Silicon Valley Classic turnuvasın­ın ilk tur maçını da Büyük Britanyalı Johanna Konta’ya 6-1 ve 60’lık setlerle kaybetmiş ve kariyerini­n en ağır mağlubiyet­ini yaşamıştı. (SPOR SERVİSİ)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye