Evrensel Gazetesi

MHP- İYİ Parti gerilimi tırmanıyor

-

MHP ile İYİ Parti arasındaki gerilim bitmiyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusund­a bulunacağı belirtildi.

Mhp’den Aşkener’in açıklamala­rına ilişkin dün yeni bir açıklama daha yaptı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükatama­n yaptığı yazılı açıklamada, Meral Akşener ve İYİ Parti Sözcüsü Cihan Paçacı’ya yüklendi. Akşener’ın MHP’YI tahrik edici ifadeler kullandığı­nı savunan Büyükatama­n, “Biliyor ve hesap ediyor ki hakaretler­i cevapsız kalmayacak” dedi. Akşener’in “Videoyu çeken yeğenimdi” sözlerini hatırlatan Büyükatama­n, Cihan Paçacı’yı ile ilgili “Belki de videoyu çeken partisinin Sosyal Politikala­rdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’dır ya da bahsi geçen bu Genel Başkan Yardımcısı’nın eşidir. Belki devrimci yoldaşına ağlayan eski Marksist fitne çağ yazarıdır. Bu ahlaksız tertibin içinde kimlerin olduğu, kimlerin parmağının bulunduğu az çok bellidir. Ülkücülükl­e alakası kalmamış kişilerle kurulan bu tezgâhla ne yaptıkları­nı anlamayan kaldı mı sanıyorlar?” dedi.

Akşener, Bahçeli’nin İstanbul’daki evinin önünde bir grup Mhp’linin protesto gösterisin­e yol açan mesajını yargıya taşıyor. Akşener, Bahçeli’nin sosyal medyada kendisini hedef alan mesajıyla ilgili suç duyurusund­a bulunacak.gazete Duvar’dan Nergis Demirkaya’nın haberine göre Akşener, “Konuşmayac­ağım, mahkemeye vereceğim” diyerek konuyu yargıya taşımaya karar verdi. Akşener’in avukatları­nın pazartesi günü Bahçeli hakkında suç duyurusund­a bulunacağı öğrenildi (HABER MERKEZİ)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye