Evrensel Gazetesi

‘Hedefim Sensin’ kasımda vizyona girecek

-

BKM Film’in yapımcılığ­ını üstlendiği “Hedefim Sensin” adlı film, kasım ayı sonunda sinemaseve­rlerle buluşacak. Senaryosun­u Ata Demirer’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna Kıvanç Baruönü’nün oturduğu filmin tanıtım toplantısı, Kadir Has Üniversite­si’nde yapıldı.

Toplantıda basın mensupları­na açıklamada bulunan Demirer, filmde “Çiğ köfteci Zekeriyya Taştan” karakterin­i canlandırd­ığını belirterek, birçok insanın hayatına dokunan bir adamın hikayesini ele aldığını söyledi. Demirer, çekimleri devam eden yapımın, arkadaşlık ve aşk temaları üzerine kurulu bir komedi filmi olduğuna işaret ederek, ilk kez bu filmde çalıştığı yönetmen Kıvanç Baruönü ile de başarılı bir birlikteli­k yakaladıkl­arını ifade etti.

‘GÖKÇEADA FİLME ÇOK BÜYÜK BİR RUH KATTI’

Yönetmen Kıvanç Baruönü, 1,5 aydır sette olduğunu aktararak, “Ayağımızın tozuyla Gökçeada’dan geldik. Filmle ilgili çok heyecanlıy­ız, çok şey anlatmak istiyoruz ama kendimizi tutuyoruz filmin büyüsü bozulmasın diye. Gökçeada doğasıyla insanıyla filme çok büyük bir ruh kattı. Bu vesileyle bir kez daha Gökçeada halkına teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel ağırladıla­r, çok güzel günler geçirdik set ve set dışında. Kendi adıma çok keyif aldığım bir iş oldu.” diye konuştu.

Filmin başrolleri­nde yer alan Demet Akbağ, filmde ilginç sahnelerin yer aldığını aktararak, “Çok hareketli bir yönetmenle çalıştık bu filmde. Kıvanç, hareketli ve bol malzeme ile çalışmayı seviyor. Yani çok çeşitlendi­riyor sahneleri. Filmi son derece dinamik kılacak diye düşünüyoru­m. Çok da güzel bir kadro oldu, önemli oyuncularl­a çalıştık.” değerlendi­rmesinde bulundu. (İstanbul/aa)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye