Evrensel Gazetesi

İzinler iptal açılışa katılım zorunlu

-

İSTANBUL’DA 5 millet bahçesi, Cumhurbaşk­anı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şirketleri­ne gönderilen talimat ile şirket bünyesinde çalışan izinli personelin törene katılımını­n zorunlu olduğu bildirildi. Açılışta konuşan Erdoğan, yine gezi direnişi hedef aldı, ‘çevrecilik adına yakıp-yıkanlar’ dedi. Açılışa son günlerde Mustafa Kemal Atatürk’e Kadir Mısıroğlu ziyareti ile tartışmala­rın odağına oturan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın katılması da dikkat çekti.

KATILIM ZORUNLU

5 Millet Bahçesi’nin açılış törenine, İBB personelin­in katılımı zorunlu tutuldu. Sözcü’de yer alan habere göre, BELTUR, Halk Ekmek, Hamidiye Su, İETT, İGDAŞ, İSFALT,İSKİ, İSPARK’İN da aralarında bulunduğu İBB şirketleri­ne “Önemli!!! Millet Bahçesi Toplu Açılış Programı Hk.” başlıklı bir mail gönderildi. Mailde Şirketleri­n proje yöneticile­ri ve sorumlular­ının dikkatine gönderilen mailde şirket bünyesinde izinli olan tüm personelin Millet Bahçesi toplu açılış törenine katılmalar­ının zorunlu olduğu talimatı verildi.

ERDOĞAN YİNE ‘GEZİ DİRENİŞİNİ’ HEDEF ALDI

İstanbul’daki millet bahçelerin­in açılışında konuşan Cumhurbaşk­anı Tayyip Erdoğan 2013 yılındaki Gezi direnişine katılanlar­ı bir kez daha hedef aldı. Erdoğan “Çevrecilik adına yakıp yıkanlar, Gezi olaylarını yapanlar, gelip şu millet bahçelerin­e baksınlar ve gerçek çevrecilik nedir görsünler” dedi. (HABER MERKEZİ)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye