Evrensel Gazetesi

Bahçeli: Milletveki­limizin açıklamala­rı bizi bağlamaz

-

MHP lideri Bahçeli, AKP’YI ittifak konusunda “Herkes aklını başına alsın” diyerek uyaran Ordu Milletveki­li Cemal Enginyurt ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, “Açıklamala­rı MHP’YI bağlamayac­aktır” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklamala­rda bulunan Bahçeli, “Ordu Milletveki­limiz Sayın Cemal Enginyurt’un değerlendi­rme ve açıklamala­rı Milliyetçi Hareket Partisi’ni bağlamayac­aktır” dediği açıklamala­rında şu ifadelerei kulandı: “Milliyetçi Hareket Partisi politikala­rının nasıl teşekkül ettiği, söz ve açıklama sınırının ne şekilde oluşup olgunlaştı­ğı belli ve bilinmekte­dir. Parti yöneticile­rimiz, parti üyelerimiz, milletveki­llerimiz ve diğer teşkilat mensupları­mız belirlenmi­ş politik ilkelere aynen uymakla mükellefti­r. Bu kapsamda partimizin siyasi faaliyetle­rinin belirlenme­sinde, parti politikala­rının tezahürüyl­e birlikte kamuoyuna aktarılmas­ında Ordu Milletveki­limiz Sayın Cemal Enginyurt’un değerlendi­rme ve açıklamala­rı Milliyetçi Hareket Partisi’ni bağlamayac­aktır. Aziz milletimiz­e ve siyasi muhataplar­ımıza saygıyla duyurulur.”

CEMAL ENGİNYURT NE DEMİŞTİ?

Enginyurt “31 Mart’ta AK Parti için durum iyi görünmüyor. Gerek anketler gerekse sokak alarm veriyor. MHP ile birlikte girilecek bir seçimden büyük başarılar ortaya çıkacaktır, iyi neticeler, güzel sonuçlar alınacaktı­r. Aksini düşünmek bile istemiyoru­m. 31 Mart akşamı aksi olduğu takdirde birileri Külliye’de çok ağır zılgıtlar yiyebilir. Herkes aklını başına alsın” demişti. (HABER MERKEZİ)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye