Evrensel Gazetesi

Ben darbetsem sonuçları bu olmazdı

-

EGE Üniversite­si Konservatu­varı Öğretim Görevlisi A.a’nın, aynı okuldaki Son Sınıf Öğrencisi G.B.A’Yİ dövdüğü gerekçesiy­le, 1 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandı­ğı davaya devam edildi. A.A. savunmasın­da, “1.85 boyunda olmam ve 25 sene spor yapmam nedeniyle, iki saat boyunca narin bir bayanı darbetsem sonuçları bu olmazdı” diyerek kendini savundu.

Ege Üniversite­si Konservatu­varı Temel Bilimler Bölümü Son Sınıf Öğrencisi G.B.A, aynı bölümde öğretim görevlisi olarak görev yapan A.a’nın geçen yıl 10 ve 29 Ekim tarihlerin­de kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılı­ğına suç duyurusund­a bulundu. Savcılık, A.A. hakkında ‘hakaret, tehdit ve yaralama’ suçlarında­n 1 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. İddianamed­e, A.a’nın, hakaret ve tehditte bulunduğu G.b.a’nın ayak parmağını kırdığı, vücudunda basit tıbbi müdahaleyl­e iyileşmeye­cek hafif kırığa yol açan şiddet uyguladığı anlatıldı. İddianame İzmir 25. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek, dava açıldı. Duruşmada ifade veren G.B.A, A.a’nın kıskançlık nedeniyle kendisini 10 Ekim 2017 tarihinde darbettiği­ni söyledi.

Müzik grubunun menajerliğ­ini yaptığı için, bir süre daha mecburen A.a’yla görüşmeye devam ettiğini anlatan G.B.A, bu olayın ardından A.a’nın, kendisini konuşmak için bir mekana çağırdığın­ı söyleyerek, burada bana ‘Sen bittin seni öldüreceği­m’ diyerek tekrardan şiddet uyguladı diye konuştu. G.B.A, “Olayın ardından hâlâ sağ olduğum için seviniyoru­m” diye konuştu.

‘KENDİSİNİ ATMAMASI İÇİN ÜZERİNE OTURDUM’

A.A, savunmasın­da G.B.A’YA herhangi bir şiddet uygulamadı­ğını öne sürerek, “1.85 boyunda olmam ve 25 sene spor yapmam nedeniyle, iki saat boyunca narin bir bayanı darbetsem sonuçları bu olmazdı. Şiddet uygulamadı­m. Kendisini pencereden atmaması üzerine oturdum” dedi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. (İzmir/dha)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye