Evrensel Gazetesi

KAZADA HAYATINI KAYBEDENLE­R TOPRAĞA VERİLİYOR

-

ANKARA’DA meydana gelen Yüksek Hızlı Tren kazasında yaşamını yitirenler toprağa verilmeye başlandı.

HDP Belediye Başkan aday adayı olan Yusuf Yetim Urfa’nın Bozova ilçesinde, gözyaşları arasında toprağa verildi. Törene; HDP Şanlıurfa Milletveki­li Nimetullah Erdoğmuş ile Yetim’in yakınları katıldı. Yusuf Yetim’in cenazesi Ayanlar Camisi’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla gözyaşları arasında Ayanlar Mezarlığın­da toprağa verildi.

MAKİNİST HULUSİ BÖLER, TOKAT’TA TOPRAĞA VERİLDİ

Ankara- Konya seferini yapan yüksek hızlı trenin dün sabah karıştığı kazada yaşamını yitiren makinistle­rden Hulusi Böler’in cenazesi, otopsi işlemlerin­in ardından memleketi Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Üzümören beldesine getirildi. Evli, 2 çocuk babası olan ve 11 yıldır TCDD’DE makinist olarak görev yapan Böler için beldedeki Abdulhanda­ni Mezarlığın­da cuma namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Böler’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

DR. ERTAŞ VE ERSAN TOPRAĞA VERİLDİ

Tren kazasında hayatını kaybeden 9 kişiden Dr. Tahsin Ertaş ve Ebru Erdem Ersan’ın cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda bulunan Ahmet Efendi Camisi’ne getirildi. Ertaş ve Ersan’ın cenaze namazına ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ertaş ve Ersan’ın cenazeleri, Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

PROF. DR. ALBAYRAK UĞURLANDI

Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren’in (YHT), dün kılavuz tren ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren Ankara Üniversite­si Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berahitdin Albayrak (53) için üniversite­de ve Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Prof. Dr. Berahitdin Albayrak’ın cenazesi, törenin ardından memleketi Kırıkkale’ye uğurlandı. (DHA)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye