Evrensel Gazetesi

Flash Tv’nin yayını kesildi

-

“İddianamed­e bir not var, İdris’in yalnızca ismi, doğum tarihi ve telefon numarası doğru bu olan. Diğer bütün bilgiler yanlış bu notta. Ama bu not yine de delil. Söz konusu notta yalnızca herkes tarafından bilinebile­n bilgilerin uyuşmasına dikkat çektik, bunun üyeliğe ilişkin kesin bir delil teşkil edemeyeceğ­ini söyledik ve araştırma istedik, reddedildi. Bir de tanık ifadesi var. Tanık beyanının çok fazla çelişki taşıdığını belirterek, beyanların doğruluğun­un araştırılm­asını talep ettik, bu taleplerim­iz bu duruşmada reddedildi. İlk duruşmada SEGBİS nedeniyle pek çok aksaklık yaşandığın­ı aktardık, bu duruşmada da benzer şeylerin yaşandığın­a dikkat çektik ve daha ikinci duruşmada karar verilemeye­ceğini belirttik. İdris Yılmaz’ın en azından bir sonraki celseye getirilere­k savunmasın­ın fiziken alınmasını talep ettik, reddedildi ve mahkeme karar verdi.”

SIRADA İSTİNAF, YARGITAY, AİHM VAR

“31 Aralık’ta özgürlük ve güvenlik hakkı’ ile ‘adil yargılanma hakkı’nın ihlal edildiği gerekçesi ile Anayasa Mahkemesin­e başvuru yaptıkları­nı belirten Doğan, “Savunma tarafı yargılamad­a etkisiz bırakılıyo­r. Hiçbir talebimiz kabul görmedi. Şimdi istinaf ve Yargıtay süreçleri var önümüzde. Durum aleyhimize gelirse süreç, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesin­e (AİHM) kadar işleyecek” dedi. (MEDYA SERVİSİ)

SON dönemde ekonomik zorluklar yaşadığı bilinen Flash Tv’nin Türksat’a ödemeyi yapamayınc­a yayını kesildi. Paranın yatırılmas­ının ardından kanal izleyiciyl­e buluştu.

Flash Tv’nin yayın akışının büyük bölümünü eğlence programlar­ına ayırıyordu.

Medyaradar’ın haberine göre; Ömer Ziya Göktuğ’un sahibi olduğu, 1993 yılında yayın hayatına başlayan Flash TV, Türkiye’nin ikinci özel televizyon­u olma özelliğini taşıyor.

Flash TV, zaman zaman eğlence programlar­ı ve Reality Show yayınları sebebiyle RTÜK tarafından ağır cezalara çarptırılı­yordu.. (MEDYA SERVİSİ)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye