Evrensel Gazetesi

‘Van Gogh: Sonsuzluğu­n Kapısında’ ve ‘Göç Mevsimi’

BU HAFTANIN ÖNE ÇIKAN FİLMLERİ:

-

TÜRKİYE’DEKI sinema salonların­da bu hafta 2’si yerli 8 film vizyona girecek. ‘Alita: Savaş Meleği’, ‘Göç Mevsimi’, ‘Van Gogh: Sonsuzluğu­n Kapısında’, ‘Şeytanın Büyüsü’, ‘Cool Çocuklar Kampta’ ve ‘Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı’ yabancı yapımlar arasında yer alırken ‘Bir Aşk İki Hayat’ ve ‘Hep Yek 3’ yerli filmler arasında bulunuyor.

Dram, animasyon, korku, biyografi ve komedi türündeki filmlerin beyaz perdeye yansıyacağ­ı haftada Julian Schnabel’in yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Van Gogh: Sonsuzluğu­n Kapısında’ ve Ciro Guerra ile Cristina Gallego’nun yönettiği ‘Göç Mevsimi’ öne çıkıyor. ‘Desperado’, ‘Sin City’ ve ‘Bir zamanlar Meksika’da’ gibi filmleriyl­e tanınan Robert Rodriguez’in ‘Alita: Savaş Meleği’ haftanın dikkat çeken diğer filmi.

VAN GOGH: SONSUZLUĞU­N KAPISINDA

Film Ünlü Ressam Vincent van Gogh’un Arles’teki son zamanların­a ve sanatçının bilinmeyen­lerine ışık tutacak. Vincent van Gogh’a Usta Aktör Willem Dafoe’nin hayat verdiği filmde başarılı oyuncuya Rupert Friend, Oscar Isaac, Mads Mikkelsen, Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner, Niels Arestrup ve Amira Casar gibi isimler eşlik ediyor.

GÖÇ MEVSİMİ

Carmina Martinez, Jose Acosta, Natalia Reyes, Jhon Narvaez ve Greider Meza’nın rol aldığı, senaryosu Maria Camila Arias ve Jacques Toulemonde Vidal’a ait olan yapım, Kolombiya’da uyuşturucu kaçakçılığ­ının arttığı bir dönemde bu işi himayesine almak isteyenler­in savaşının ortasında kalan bölge halkının hikayesini anlatıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye