Evrensel Gazetesi

Beşiktaş’ta duvar, Sarıyer’de yol çöktü

-

İstanbul Beşiktaş’ta bir apartmanın bodrum kat bahçesi ile sokak arasındaki duvarda göçük meydana geldi, arabalar askıda kaldı. Sarıyer’de ise sokağın bir bölümü müstakil bir evin üstüne çöktü. İki olayda da şansa eseri can kaybı yaşanmadı.

Aa’nın haberine göre Sarıyer Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Lale Sokak’ın bir bölümü, kot farkı bulunan 2 katlı müstakil evin üzerine çöktü. Evde bulunan Karabulut ailesi, olaydan yara almadan kurtuldu. Yolun çöken kısmı güvenlik şeridine alınarak yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Binada yaşayan Murat Karabulut, daha önce belediyeye başvurdukl­arını belirterek “En son 6 ay önce başvurduk. Bir mühendis geldi, ‘Burada bir şey yok’ dedi, gitti.” Evlerinin oturulamaz hale geldiğini belirten Karabulut, yardım bekledikle­rini söyledi. (AA)

DUVAR ÇÖKTÜ, ARAÇLAR ASKIDA KALDI

Beşiktaş’ta ise göçük iki ağacı yerinden sökerken, sokakta bulunan 4 otomobil ise askıda kaldı. Dikilitaş Mahallesi’nde büyük bir gürültüyle gerçekleşt­iği belirtilen göçük, bir apartmanın bodrum katındaki bahçeden sokak seviyesine yükselen duvarın yıkılmasın­a yol açtı. Kaldırımda bulunan 2 ağaç da duvarla birlikte bahçeye devrilirke­n, sokak üzerinde park halinde bulunan 4 otomobil ise askıda kalarak, bahçeye düşmekten son anda kurtuldu. Göçükte herhangi bir yaralanma ya da can kaybı vakası yaşanmadı. Olay yerine gelen ekipler, askıda kalan araçları vinçlerle kurtarma çalışması yürüttü. (HABER MERKEZİ)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye