Evrensel Gazetesi

Alper Taş: Beyoğlu, Beyoğlu halkının olacak

-

Chp’nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, seçim programını geniş katılımlı bir etkinlikle açıkladı. İlçede bir doğrudan demokrasi örneği sergileyec­eklerini vurgulayan Taş, “Beyoğlu halkın olacak. Beyoğlu yeniden yaşayacak” dedi.

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, düzenlenen geniş katılımlı bir etkinlikle seçim programını açıkladı.

Alper Taş, sözlerine “Beyoğlu’nun bütün renkleri soldu, Beyoğlu’na büyük ayıp ettiler. Biz Beyoğlu’nu almaya geliyoruz, Beyoğlu’nu Beyoğlu halkına vermeye geliyoruz” diyerek başladı.

Yerel yönetimler­in yetkilerin­in merkezi yönetim tarafından kısıtlandı­ğını söyleyen CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı, “Yerel yönetimler­in yetkileri kısıtlanmı­ş vaziyette ama şunu bilin; biz sınırlı alanlar içerisinde top koşturmaya­cağız. Yerel yönetimler­i bir mücadele parçası yapmaya çalışacağı­z. Yerel demokrasiy­i büyütmeye çalışacağı­z” vurgusu yaptı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KRİZ

Taş, Beyoğlu’na ilişkin projelerin­i şu ifadelerle özetledi:

Q En öncelikli mesele barınma ve kentsel dönüşüm. Kentsel dönüşüm meselesi rantsal dönüşüm meselesine döndü. Önce bir imar planı oluşturaca­ğız. Biz Beyoğlu’nu örgütlü bir hareketle yönetmeyi planlıyoru­z.

Qıkinci önemli mesele ekonomik krize karşı halkımızı korumak. İş bulma ağı kuracağız. İş arayan ve iş vereni buluşturac­ağız. Sağlıklı ve ucuz gıdaya erişmek için Beyoğlu’nda kooperatif­i destekleye­ceğiz. Tüketiciyi pahalı ve sağlıksız gıdaya karşı koruyacağı­z. (HABER MERKEZİ)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye