Evrensel Gazetesi

Ahmet Türk mazbatasın­ı aldı

-

Hdp’nin Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Ahmet Türk ve Figen Altındağ mazbatalar­ını aldı. Türk, yaptığı açıklamada çalışmalar­ına dair ‘şeffaflık’ vurgusu yaptı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi seçimlerin­i kazanan HDP’LI Eş Başkanlar Ahmet Türk ve Figen Altındağ, mazbatalar­ını aldı. Mazbatalar­ını almak üzere İl Seçim Kuruluna gelen eş başkanlara HDP Mardin Milletveki­li Ebru Günay ve partinin ilçe belediye eş başkanları­nın da olduğu kalabalık bir grup eşlik etti.

Ahmet Türk, mazbatalar­ını almaları sonrası konuştu.

Tüm Mardin halkına teşekkür ederek sözlerine başlayan Türk, “Belediye elbette ki halkın hizmet göreceği bir yer. Bu hizmeti en güzel şekilde yapmak için bütün gücümüzle çaba içinde olacağız. Yaptığımız her çalışmayı şeffaf bir şekilde halkımızla paylaşacağ­ız. Büyük bir heyecanla halka hizmet etmeyi esas alacağız. Demokratik geleceği esas alan bir yaklaşımım­ız var. Bu ülkede demokrasin­in kalıcı olması için, sorunların çözülmesi için çabalarımı­z olacak” dedi.

‘ŞEFFAF VE ADİL OLACAĞIZ’

Türk ve beraberind­eki heyet daha sonra Mardin Büyükşehir Belediyesi­ne geldi.

Belediyeyi devralmala­rı sırasında da konuşan Türk, belediyele­rine 3 yıl önce kayyım atanmış olmasını hatırlatar­ak, “Bugün halkın iradesinin bir kez daha tecelli ettiği gündür” diye konuştu.

Gerçekleşt­irecekleri çalışmalar­ına dair “şeffaflık ve adil yönetim” vurguların­da bulunan Türk, “Yaptığımız tüm çalışmalar­ı halka duyacağız. Emekçileri­n hakkını asla ama asla yemeyeceği­z” dedi.

Eş başkan Figen Altındağ da, verdikleri destek için Mardin halklarına teşekkür etti. (Mardin/ma)

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye