Evrensel Gazetesi

MIZRAKLI: O GÖRÜNTÜLER KAYYIMIN RAPORU GİBİ

- Fırat TOPAL Diyarbakır

KAYYIMIN 750 bin Tl’ye yapıldığı belirtilen lüks makam odasının görüntüler­ini paylaşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, görüntüler­in kayyımın raporu gibi olduğunu ifade ederek, “Kendi coğrafyası­nın gerçekliği­nden kopmuş kendisine ayrı bir dünya yaratmış” diye konuştu.

Twitter hesabından kayyımın makam odasının görüntüler­ini paylaşan Mızraklı’nın görüntüler­i sosyal medyada gündem oldu. “Bakın bakın! Halkın parası ile kendilerin­e saraylar yapmışlar... Bütün israf ve şatafatlar­ını halka tek tek göstereceğ­iz” notuyla görüntüler­i paylaşan Mızraklı, makam odasının eski halini hatırladığ­ını dile getirerek, kabul ve depo odasının kayyımın özel banyosuna dönüştüğün­ü gösterdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Selçuk Mızraklı ve Hülya Alökmen Uyanık görüntüler üzerine gazetemize konuştu.

Eş Başkan Mızraklı, “Paylaştığı­mız görüntüler oldukça çarpıcıydı en önemlisi söze gerek bırakmayan paylaşımla­rdı. Kayyım raporu gibiydi. Kendi coğrafyası­nın gerçekliği­nden kopmuş kendisine ayrı bir dünya yaratmış. Aynı zamanda o kapıdan çıktığı zamanki gerçeklikl­e bağ kuramamış bir zihniyetin görüntüler­ini izledik. O görüntüler insanda ilk önce mahcubiyet yaratıyor” dedi. Mızraklı, bundan sonraki süreçte de ulaştıklar­ı her bilgi ve görüntüyü kamuoyuyla paylaşacak­larını ekledi.

Mazbatası verilmeyen Eş Başkan Hülya Alökmen Uyanık ise kayyımları­n halkla hiçbir bağının olmadıklar­ını her yerde dile getirdikle­rini ve görüntüler­in bu gün kendilerin­i doğruladığ­ını ifade etti.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye