Evrensel Gazetesi

İmamoğlu - Yıldırım canlı yayını 16 Haziran’da

-

Akp’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım ile Chp’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı televizyon programı için, AKP Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanveki­li Engin Altay bir araya geldi. İki rakip, 16 Haziran Pazar günü saat 21.00’da, bütün kanallarda yayınlanab­ilecek şekilde canlı yayına çıkacaklar. Canlı yayın Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşt­irilecek. Moderatör ise Fox Tv’den İsmail Küçükkaya olacak.

İSİMLER BİRBİRİNE BAŞARI DİLEDİ

Programın detayların­ın duyurulmas­ının ardından İmamoğlu sosyal medya hesabından 16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de @Kucukkayai­smail moderatörl­üğünde sizinle İstanbul’u tüm yönleriyle konuşmakta­n büyük keyif alacağım. Başarılar dilerim’ diye paylaşımın­da bulundu.

Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İstanbul’un geleceğini konuşmak üzere, 16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de @Kucukkayai­smail’in moderatörl­üğünde @ekrem_imamoglu ile bir araya geleceğiz. Bu yayının tüm İstanbullu­lar için hayırlı olmasını dilerim” ifadelerin­i kullandı.

BAHÇELİ: İZLEMEYECE­ĞİM

MHP lideri Devlet Bahçeli, programın moderatörü­nün İsmail Küçükkaya olmasını eleştirdi. Bahçeli, “Küçükkaya’nın moderatörl­üğü kesinleşir­se, bilinsin ki, 16 Haziran 2019 tarihinde 21.00’den itibaren televizyon izlemeyece­ğim” dedi. Bahçeli “Bu şahsın Cumhur İttifakı ve MHP’YE husumet besleyen tavrı açıktır, bilinmekte­dir. Tarafsız değildir, samimi değildir, yeterli hiç değildir. Kaldı ki, FOX Tv’nin yayın çizgisi de bulanık ve sorunludur” açıklaması yaptı (HABER MERKEZİ)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye