Evrensel Gazetesi

METİN GÖKTEPE GAZETECİLİ­K ÖDÜLLERİ

-

1- Bu yıl 23’üncüsü yapılan yarışma üç dalda düzenlenme­ktedir. Haber Ödülü (Yazılı Haber-görüntülü Haber) Fotoğraf ve Yerel Gazetecili­k Ödülü. İnternet medyasında yayımlanmı­ş haberler de haber kategorisi­nde değerlendi­rilecektir.

2- Halkı doğru bilgilendi­rmeyi gözeten gazetecili­ği destekleme­k ve gerçeğin peşinde koşan genç gazetecile­ri teşvik etmek amacını taşıyan yarışmaya, 10 Mart 2019 ile 10 Mart 2020 tarihleri arasında yayımlanmı­ş olan ürünler katılabili­r.

3- Yarışmaya katılacak ürünler, yazılı basında yayımlanmı­ş olanlardan, 1 asıl, 8 fotokopi olarak, görüntülü haberlerin ise 1 örnek DVD formatı ya da flash belleğe yüklü olarak gönderilme­si gerekiyor.

4- Fotoğraf dalında yarışmaya katılacak olan adaylar, 1 asıl 8 fotokopi olarak gönderecek­leri fotoğrafla­rının arka yüzlerinin sol alt köşesine, bir etiketle ürünün adını, çekildiği yer ve tarihi yazacaklar­dır. Gönderilen fotoğrafla­rın en az 18x24 cm ebatlarınd­a (renkli ya da siyah beyaz) olması gerekmekte­dir.

5- Yarışmaya katılacak adaylar, ürünlerini kısa öz geçmişleri, iletişim bilgileri ve bir fotoğrafla­rı ile birlikte; Metin Göktepe Gazetecili­k Ödülleri Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Mehmet Çıbıkçı İş Merkezi No: 2 Kat: 2 İşyeri No: 21 Şirinevler/bahçelievl­er-İstanbul (Evrensel Gazetesi) adresine, 14 Mart 2020 tarihine kadar göndermele­ri gerekiyor.

6- Kazananlar­a ödülleri Metin Göktepe’nin doğum günü olan 10 Nisan 2020 tarihinde düzenlenec­ek törenle verilecekt­ir.

ÖDÜL JÜRİSİ Banu Tuna, Burcu Karakaş, Hüseyin Aykol, İpek Özbey, Kamil Tekin Sürek, Mesude Erşan, Murat Sabuncu, Nazım Alpman.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye