Evrensel Gazetesi

CHP’Lİ FINDIKLI BELEDİYE BAŞKANI ÇERVATOĞLU’DAN BAŞLATILAN SORUŞTURMA­YA TEPKİ: Demokrasi ayıbı

-

Rize’nin CHP’LI Fındıklı BELEDIYESI Hakkında yürütülen ‘kayyım ATANACAK’ provokasyo­nlarının ArdınDAN CHP’LI BELEDIYE BAŞkanı Ercüment ŞAHIN Çervatoğlu HAKkında İçişleri Bakanlığı soruşturma Başlattı.

Halkçı ve ŞEFFAF BIR BELEDIYECI­LIK yaptıkları­nı Belirten Çervatoğlu, soruşturma­ya tepki Göstererek, “Demokrasi Ayıbıdır” DEDI.

Fındıklı BELEDIYE Başkanı Ercüment ŞAHIN Çervatoğlu, BELEDIYE Hakkında Başlatılan soruşturma­ya Ilişkin GAZETEMIze konuştu. Çervatoğlu, Millet BAHÇESI ve Millet KıRAATHANE­SI olduğu parkının Adının “100’üncü Yıl Atatürk Parkı” olarak Değiştiril­mesinden Dolayı İçişleri BAkanlığın­ın Başlattığı soruşturma kapsamında müfettişle­rin GELDIĞIN Belirtti. CHP Fındıklı Ilçe örgütünün çağrısıyla Fındıklı Halkının IRADESINE SAHIP çıktığını ve SAHIP çıkacağını­n IFADE Ettiğini Anlatan Çervatoğlu şunları söyledi: “BIZIM yönetimle Anlayışımı­zla ILGILI BIR Durum. İKI tür BELEDIYECI­LIK Anlayışı var. BIRINCISI rantçı BELEDIYECI­LIK, IKINCISI Halkçı ve toplumcu BELEDIYECI­LIK. BIZ Halkçı ve toplumcu BELEDIYECI­LIĞIN yanındayız. Halkımızla Birlikte yönetmeye çalışıyoru­z. Halkla Birlikte Halkın taleplerin­i HAyata GEÇIRMEYE çalışıyoru­z. VE Halkın IRADESI üstünde HIÇBIR IRADENIN olmadığını Düşünüyoru­m. “

ÖNCEKİ DÖNEMLERDE SORUŞTURMA YOK

Yaşananlar­ı “Demokrasi Ayıbı” olarak DEĞERLENDI­REN Çervatoğlu, “seçilmişle­rin BIZIM GIBI sudan Gerekçeler­le soruşturma Başlatılıy­or. BEN suçluysam niye seçildim? YASALAR çerçevesin­de BELEDIYEYI yönetiyors­ak, ELBETTE soruşturma AÇıLABIlir. İncelensin, BIZ Hesaplarım­ızı Açık tutuyoruz, yaptığımız çalışmalar­ı Açık ve ŞEFFAF yapmaya çalışıyoru­z. SEVGI kazanır, nefret DEĞIL. NEFRETLE Bu Işler olmaz” IFADELERIN­I kullandı. Çervatoğlu, KENDISINDE­N önceki Dönemlerde Fındıklı BELEDIYESI­NE yönelik BIR soruşturma yapılmadığ­ını DA söyledi.

31 Mart yerel seçimlerin­de CHP’NIN ADAYı Çervatoğlu oyların yüzde 59,55 Alarak BELEDIYE Başkanı seçilmişti. FınDıklı BELEDIYESI 25 yıl ARADAN sonra AKP’DEN CHP’YE Geçmişti. (İSTANBUL\EVRENSEL)

 ??  ?? Fotoğrafla­r: Evrensel
Fotoğrafla­r: Evrensel
 ??  ?? Ercüment Şahin Çervatoğlu
Ercüment Şahin Çervatoğlu

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye