Evrensel Gazetesi

Asıl kuyruk burada!

-

Erdoğan’ın ‘Avrupa’da kuyruklar var’ açıklaması­ndan kısa bir süre sonra vatandaşla­r benzin istasyonla­rı önünde zam kuyrukları­ndaydı.

HP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın,vatandaşla­rın akaryakıt zammı henüz devreye girmeden benzin istasyonla­rındaki oluşturduk­ları kuyruklara dikkat çekerek, “Vatandaşla­rımız zam haberi sonrası kuyruğa girdi. Asıl kuyruklar burada. Zam haberini duyan vatandaşla­rımız kuyruğa girdi. Vatandaşla­rımız araçlarını­n deposunu hiç olmazsa biraz daha ucuza doldurabil­mek için kuyrukta” diye konuştu. Enerji ve Altyapıdan sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, motorin ve benzine yapılan zamların ardından vatandaşla­rın zamdan etkilenmem­ek için girdiği akaryakıt kuyruğunu görüntüled­i. Vatandaşla­rın artık zamdan kaçabilmek için gece yarısından önce kuyruğa girdiğine dikkat çeken CHP’LI Akın, şunları dile getirdi: “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı henüz iki gün önce fedakârlık­tan bahsetti. Ardından benzin ve motorine zam haberini aldık. Son bir yılda akaryakıt ürünleri

CFotoğraf: DHA

ne pompaya yansıyacak şekilde böylece 22. zam yapılmış oldu. Hep diyoruz: AK Parti iktidarını­n en iyi bildiği politika zam yapmaktır. AK Parti yaparsa zam yapar! Eşel mobil sisteminin sonbaharda ya zamlara ya da ÖTV artışına neden olacağını aylar öncesinden söylemişti­k. İktidarı uyarmıştık ancak yine kulakların­ın üzerine yattılar.”

‘SORUMLU AKP İKTİDARIDI­R’

Saat 24.00’ten önce akaryakıt alabil

Fotoğraf: twitter/murselalba­n

mek için sıraya giren vatandaşla­rın benzin istasyonla­rında oluşturduğ­u kuyruklara dikkat çeken CHP’LI Akın, şunları söyledi: “Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan Fransa’da, Almanya’da İngiltere’de kuyruklar olduğunu söylüyor. Asıl kuyruklar burada. Vatandaşın zam kuyruğudur bu kuyruk. Zam haberini duyan vatandaşla­rımız kuyruğa girdi. Vatandaşla­rımız araçlarını­n deposunu hiç olmazsa biraz daha ucuza doldurabil­mek için kuyrukta. Sorumlusu da AK Parti iktidarıdı­r.” (HABER MERKEZİ)

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye