Evrensel Gazetesi

Gazeteci Koloğlu’ndan Kızılcık Şerbetiyle ilgili paylaşımla­r

-

SON dönemlerde ilgili gören ve RTÜK’ÜN cezasına maruz kalan “Kızılcık Şerbeti” ile ilgili izleyicini­n merak ettiği sorulara ilişkin Gazeteci ve Müzisyen Sina Koloğlu yanıt bulmaya çalıştı. Koloğlu, Twitter hesabından paylaşımla­rda bulundu. Koloğlu’nun paylaşımı şöyle:

ÖMER İLE KIVILCIM AYRILACAK MI?

Bu sezonun en flaş dizisi #Kızılcıkşe­rbeti. RTÜK’ÜN ‘Özel olarak ilgilendiğ­i’ dizi! Başladığı günden bu yana her daim gündemde. Son olarak Ömer (#Barışkılıç) ve Kıvılcım’ın (#Evrimalasy­a) kadrodan çıkacağı haberleri yayıldı. Ben de merak ettim, bir sorayım dedim. ‘Tabii ki devam edecek’ cevabını aldım.

NELER OLACAK?

Hatta kulağıma gelen bir ayrılıp, bir barışma durumları olacak. Mesela ilerleyen bölümlerde­n birinde, Kıvılcım ile Metehan (Rahimcan Kapkap) arasında bir tartışma yaşanacak. Kıvılcım bir konuda Metehan’a yüklenince, Ömer ile olan ilişkisind­e sorunlar çıkacak.

YENİ SEZONDA OLACAK MI?

Merak edilen sorulardan biri de bu. Kulağıma gelen, istek var ama ilerleyen zamanda durumlar ne olur sorusu da sorulmuyor değil!

NE OLMUŞTU?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 22 Mart’ta Show Tv’ye yayımanan Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alan ‘kadına karşı şiddet’ sahneleri nedeniyle 5’er kez yayın ve program durdurma ile üst sınırdan idari para cezası verdi. Dizinin başrolleri­ni Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen ve Ceren Karakoç’un paylaştığı dizinin 18’inci bölümünde; ailesi tarafından istemediği erkekle zorla evlendiril­en Nursema karakteri, evlendiği erkek tarafından camdan aşağı atılmıştı. Kadına karşı şiddetin özendirild­iğini söyleyen izleyicile­r, diziye tepki göstermişt­i.

İZLEMEDE BİRİNCİ SIRADA

Diğer yandan ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisi, 20. bölümüyle 19 - 25 Mart 2023 tarihleri arasında en çok reyting alan yapım oldu. Box Office Türkiye, hafta boyunca prime timeda izleyiciyl­e buluşan yerli dizilerden en çok izlenen 10 yapımı sıraladı. Burak Sakar’ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, 19 - 25 Mart 2023 tarihleri arasında Show TV dizisi ‘Kızılcık Şerbeti’, 20. bölümüyle haftanın en çok reyting alan yapımı OLDU.(MEDYA SERVİSİ)

 ?? ?? Kızılcık Şerbeti dizisi tanıtım görseli.
Kızılcık Şerbeti dizisi tanıtım görseli.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye