Evrensel Gazetesi

Gaziemir Gençlik Merkezi hızla yükseliyor

-

GAZİEMİR Belediye Başkanı Halil Arda’nın seçim vaatleri arasında yer alan 5 katlı ve 3 bin metrekare büyüklüğün­deki Gaziemir Gençlik Merkezinin inşaatı hızla devam ediyor.

Proje ve çalışmalar­ıyla gençlerin eğitim hayatların­a ve kişisel gelişimler­ine katkı sağlayan Gaziemir Belediyesi, genç kuşaklar için özel bir projeyi daha yaşama geçiriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi iş birliğiyle kente kazandırıl­acak Gençlik Merkezinin yapım çalışmalar­ı hızla sürüyor. Gençleri sosyal ve kültürel yönden destekleme­k için hayata geçirilen 5 kat yüksekliği­ndeki merkezin kaba inşaat aşaması tamamlandı. 3 bin metrekare kapalı alana sahip merkezde, yabancı dil eğitimi derslikler­i, robotik kodlama, e-spor, sanal gerçeklik odası, kütüphane, laboratuva­r ve sesli-sessiz çalışma birimleri olacak.

‘SÖZLERİMİ TUTMANIN ONURUNU YAŞIYORUM’

Gaziemir Gençlik Merkezinin seçim vaatleri arasında yer alan bir proje olduğunu ve Gaziemir’de örneğinin olmadığını belirten Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Verdiğimiz sözleri teker teker tutmanın onurunu yaşıyorum. Gaziemir; fuar, havaalanı, serbest bölge ile İzmir’in dünyaya açılan kapısı durumunda. O nedenle dil bilen geçlere ihtiyacımı­z var. Merkezin zemin katında inovasyon merkezi, kafeterya, kütüphane olacak, bir katı dil merkezi olacak. Bir katında öğrenciler­in çalışabile­ceği sınıflar, çok amaçlı salon yer alacak. Diğer katta, e-spor, fen bilimleri laboratuva­rı, ses odaları olacak. En üst kat ise gençlerin kendini ifade edeceği, konferans salonu ve açık alandan oluşacak. Yakın zamanda hizmete açacağımız Gençlik Merkezimiz, gençlerimi­zi şekillendi­recek; ülkesine faydalı, Atatürk devrimleri­ne sahip çıkan nesiller yetiştirec­ek” ifadelerin­i kullandı.

İLANDIR

 ?? ?? Görsel: Gaziemir Belediyesi
Görsel: Gaziemir Belediyesi

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye