Evrensel Gazetesi

Bu hafta 6 film vizyona giriyor

-

SİNEMA salonların­da bu hafta ikisi yerli, 6 film vizyona giriyor. “Hızlı ve Öfkeli”, “Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?”, “Bir Umut”, “Araf 6: Ölüm”, “Süper Aile” ve “Çılgın Yarışçılar” filmleri sinemaseve­rlerle buluşacak.

HIZLI VE ÖFKELİ

Macera ve aksiyon tutkunları­nın merakla beklediği “Hızlı ve Öfkeli” serisinin onuncu filmi vizyona giriyor. Yönetmen koltuğunda Louis Leterrier’in oturduğu film, Dom Torretto’dan intikam almak için Dom’un aile olarak nitelendir­diği sevdikleri­ni hedef alan bir kötüye karşı tüm ekibin verdiği mücadeleyi ele alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, Brie Larson, Jordana Brewster, Charlize Theron, John Cena, Jason Statham, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Tyrese Gibson, Alan Ritchson, Sung Kang ve Rita Moreno yer aldı.

AŞKIN BUNUNLA NE İLGİSİ VAR?

Hintli Yapımcı ve Yönetmen

Shekhar Kapur’un yeni filmi “Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?”, romantik komedi meraklılar­ının ilgisini çekmeye aday. Mim Shaikh, Lily James ve Emma Thompson’un başrolleri­ni paylaştığı filmin konusu özetle şöyle: “Belgeselci ve arkadaşlık uygulamala­rı bağımlısı olan Zoe, sürekli yanlış kişileri seçmektedi­r. Zoe’nun çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda komşuları olan Kazım için ise sonsuz aşkın sırrı basittir: Ailesinin izinden giderek görücü usulü evlenmek. Zoe, Londra’dan Lahor’a uzanan, görücü usulü evlilik hikayesini filme alırken bir taraftan da aşkı bulmanın yolları hakkında farklı bir bakış açısı kazanır.”

YERLİ FİLMLER

Ümit Köreken’in yönettiği; Baran Şükrü Babacan, Eylem Yıldız ve Funda

Eskioğlu’nun rol aldığı “Bir Umut”, sinema filmlerind­e rol almak isteyen bir gencin hikayesini konu alıyor. Tarık Karakulak ve Biray Dalkıran’ın birlikte yönettiği korku filmi “Araf 6: Ölüm”, cinler tarafından esir alındığını düşünen bir adamın başından geçen olaylar etrafında dönüyor.

ANİMASYONL­AR

Norveçli Yönetmen Rasmus A. Sivertsen’in beyaz perdeye uyarladığı “Süper Aile” ile Zhu Guo-yang’ın filmi “Çılgın Yarışçılar” animasyons­everleri sinema salonların­a çekmeyi amaçlıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye