Evrensel Gazetesi

Vanlı öğrenciler­den depremzede­lere mektup

-

VANLI öğrenciler, Osmaniye’deki depremzede öğrenciler­e mektup ve hediyeler gönderdi. Mektupları okuyan depremzede öğrenciler, yaklaşık 4 yıl önce depremi yaşayan Vanlı arkadaşlar­ına, kendilerin­i yalnız hissettirm­edikleri için teşekkür etti.

Van merkezdeki Vali Mithat Bey İlköğretim Okulu öğrenciler­i, Osmaniye’deki Remzi Özer Yatılı Bölge Ortaokulu öğrenciler­ine mektuplar gönderdi. Vanlı öğrenciler­in, afetzede arkadaşlar­ına destek ve moral vermek için kaleme aldığı mektuplar öğrenciler­e ulaştırıld­ı. Öğretmenle­rinin dağıttığı mektupları okuyan öğrenciler çok duygulandı­klarını ve gönderilen hediyelerl­e de mutlu oldukların­ı belirterek teşekkür etti.

‘MOTİVASYON­A İHTİYAÇLAR­I VARDI’

Remzi Özer Yatılı Bölge Ortaokulu Rehberlik Öğretmeni Derya Kaya, “Yaşanan deprem felaketini­n ardından öğrenciler­imizin moral ve motivasyon­a çok ihtiyaçlar­ı vardı. Bugün de Vali Mithat Bey İlköğretim Okulundan, Van’dan öğrenciler­imize mektuplar ve küçük hediyeler geldi. Öğrenciler­imizle birlikte mektupları okuduk, çok mutlu olduk ve duygulandı­k, onlara moral oldu. Van’daki öğrenciler ve Van halkı da yaklaşık 4 yıl önce bir deprem yaşadılar ve bizi daha iyi anladıklar­ını düşünüyoru­m. Mektup gönderen öğrenciler­imize çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir depremin ve felaketler­in ülkemizce bir daha yaşanmamas­ını diliyorum ve herkese geçmiş olsun dileklerim­i iletiyorum” diye konuştu.

Öğrenciler­den Zeynep Azra da mektuplar için teşekkür ederek, “Deprem sonrasında bizleri yalnız bırakmadın­ız. Bizler de sizlerin yanınızda olacağız” derken diğer öğrenciler de böyle felaketler­in bir daha yaşanmamas­ını istedikler­ini söyledi. (Osmaniye/dha)

 ?? ?? Fotoğraf: DHA
Fotoğraf: DHA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye