Evrensel Gazetesi

Hemşirenin ölümünde tehdit iddiası

-

AKSARAY’DA doktor sevgilisi Halil İbrahim A. (43) ile oturduğu rezidansın balkonunda­n düşerek hayatını kaybeden Hemşire Saliha Tuncel’in (25) ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

Tuncel ile Halil İbrahim A’nın 3 yıldır sevgili oldukları, olay günü ikilinin çalıştıkla­rı hastaneden çıkıp, eve geldikleri, dışarıda yemek yedikten sonra da tekrar döndükleri belirtildi. Halil İbrahim A’nın cep telefonuna gelen mesaj sonrası ikilinin tartıştıkl­arı, doktorun ‘Ayrılalım’ dedikten sonra odasına girdiği, o sırada Saliha Tuncel’in kendisini balkondan attığı öne sürüldü. Sesi duyup, balkondan bakan Halil İbrahim A’nın, sevgilisin­in düştüğü görünce ev sahibine haber verdiği, ardından polis ve sağlık ekiplerine durumun bildirildi­ği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında tutuklanan hastanenin İcra Kurulu Üyesi Çiğdem Özkan’ın ise doktor ve hemşirenin çalıştığı hastanenin sahibi ve başhekimi olan T.C. ile sevgili oldukları belirtildi. Özkan’ın, T.C. ile Saliha Tuncel’in birlikte eve girdikleri­ne dair görüntüler­le hemşireyi tehdit ettiği öne sürüldü. Soruşturma kapsamında ayrıca Halil İbrahim A, Çiğdem Özkan ve Saliha Tuncel’in cep telefonlar­ının inceleme altına alındığı kaydedildi.

‘KIZIMA KUMPAS KURDULAR’

Saliha Tuncel’in annesi Hacer Tuncel “Eşim ve ben kızımın cinayete kurban gittiğini düşünüyoru­z. Kızım hakkında uygunsuz fotoğraf veya görüntü olduğu iddia ediliyor. Bu tamamen iftiradır. Eve girerken görüntü olabilir ama asla uygunsuz görüntü ve fotoğrafı yok. Kızıma kumpas kurdular. Hastanedek­i tüm suçluların ceza almasını istiyorum” dedi.

Şüpheli ölüme ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Halil İbrahim A, ifadesinin ardından serbest bırakılmış, Çiğdem Özkan ise ‘tehdit ve şantaj’ suçlamasıy­la tutuklanmı­ştı. (Aksaray/dha)

 ?? ?? Fotoğraf: DHA
Fotoğraf: DHA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye