Evrensel Gazetesi

Cinayette kullanılan silah kayıp

-

İSTANBUL Fatih’te eşi Fatma Narman’ı (21) öldüren Yalçın Narman’ın ağırlaştır­ılmış müebbet hapis istemiyle yargılandı­ğı davada Fatma Narman’ın kurşunland­ığı ve savcılıkta olmadığı belirlenen 7.65 mm’lik silahın bulunup bulunmadığ­ının polis merkezine sorulmasın­a karar verildi.

İstanbul 31. Ağır Ceza Mahkemesin­de görülen duruşmaya tutuklu sanık Yalçın Narman ve kardeşi olan tutuksuz sanık Bahattin Narman getirildi.

‘OLAY YERİNDEN BİR SİLAH ALDIK’

Duruşmada olay yerine ilk giden polisler tanık sıfatıyla ifade verdi. Polisler ifadelerin­de eve girdikleri­nde kadının yatak odasının kapı eşiğinde sırt üstü hareketsiz şekilde yattığını, Yalçın Narman’a silahın nerede olduğunu sormaların­ın ardından çekmeceden çıkartıp kendilerin­e verdiğini anlattı. Diğer birimlerde­n otomobilde de bir silah çıktığı bilgisini aldıkların­ı söyleyen polisler, olay yerinde başka silah olmadığını söyledi.

Tanık ifadeleri üzerine söz alan Fatma Narman’ın ailesinin avukatı “Arabadan çıkan silah ile evden çıkan silah farklı. İkisi de 9 mm ama olayda kullanılan silah 7.65 mm. Aslında olayda kullanılan üç silah var. Elde edilen iki silah var ve olayda kullanılan silah elde yok. Delillerin karartılma­sına yönelik eylemler olduğunu düşünüyoru­z. Bahattin Narman’ın da tutuklanma­sını talep ediyoruz” dedi.

Mahkeme heyeti, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Balat Polis Merkezine yazı yazılarak olay yerinde 7.65 mm’lik silahın bulunup bulunmadığ­ı, sanığın bu silahı teslim edip etmediğini­n araştırılm­asına karar verdi. Mahkeme Yalçın Narman’ın tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı erteledi. (İstanbul/dha)

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye