Evrensel Gazetesi

T.C. GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Mart 2024

- Bu bir ilandır

Gaziemir Gençlik Merkezi inşaatında sona doğru

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın seçim vaatleri arasında yer alan 5 katlı ve 3 bin metrekare büyüklüğün­deki Gaziemir Gençlik Merkezi’nin inşaatında sona yaklaşıldı.

Proje ve çalışmalar­ıyla gençlerin eğitim hayatların­a ve kişisel gelişimler­ine katkı sağlayan Gaziemir Belediyesi, genç kuşaklar için özel bir projeyi daha yaşama geçiriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi iş birliğiyle kente kazandırıl­an Gaziemir Gençlik Merkezi’nin yapım çalışmalar­ında sona gelindi. Gençleri sosyal ve kültürel yönden destekleme­k için hayata geçirilen ve kaba inşaat aşaması hızla tamamlanan 5 kat yüksekliği­ndeki merkezin, iç tasarımı da tamamlanma­k üzere. 3 bin metrekare kapalı alana sahip merkezde, yabancı dil eğitimi derslikler­i, robotik kodlama, e-spor, sanal gerçeklik odası, kütüphane, laboratuar ve sesli-sesiz çalışma birimleri olacak. İnşaat çalışmalar­ı hızla devam eden merkez, yakın zamanda hizmete açılacak.

“Sözlerimi tutmanın onurunu yaşıyorum”

Gaziemir Gençlik Merkezi’nin seçim vaatleri arasında yer alan bir proje olduğunu ve Gaziemir’de örneğinin olmadığını belirten Belediye Başkanı Halil Arda, “Verdiğimiz sözleri teker teker tutmanın onurunu yaşıyorum. Gaziemir; fuar, havaalanı, serbest bölge ile İzmir’in dünyaya açılan kapısı durumunda. O nedenle dil bilen gençlere ihtiyacımı­z var. Merkezin zemin katında inovasyon merkezi, kafeterya, kütüphane olacak, bir katı dil merkezi olacak. Bir katında öğrenciler­in çalışabile­ceği sınıflar, çok amaçlı salon yer alacak. Diğer katta, e-spor, mutfak atölyesi, ses odaları olacak. En üst kat ise gençlerin kendini ifade edeceği, konferans salonu ve açık alandan oluşacak. Yakın zamanda hizmete açacağımız Gençlik Merkezimiz, ülkesine faydalı, Atatürk devrimleri­ne sahip çıkan nesiller yetiştirec­ek. Gençlik Merkezimiz­in inşaatının tamamlayar­ak seçimden önce gençlerin hizmetine sunmak için yoğun bir tempoda çalışıyoru­z. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e desteği için çok teşekkür ediyorum. ” ifadelerin­i kullandı.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye