Evrensel Gazetesi

Eylem Tok ve oğlunun yeni görüntüler­i ortaya çıktı

-

EYÜPSULTAN’DA 1 Mart’ta Yazar Eylem Tok ile Dr. Bülent Cihantimur’un 17 yaşındaki ehliyetsiz oğlu T.C, yol kenarında arızalanan ATV’YI tamir eden 5 kişiye çarptı. Kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybederke­n 4 kişi ise yaralandı. Kazadan sonra annesi Eylem Tok’u arayan T.C, annesiyle birlikte aynı gece önce Mısır’a oradan da ABD’YE kaçtı.

Olaydan sonra Aci’nin ailesi oğullarını­n ölümüne neden olan ehliyetsiz T.c’nin Türkiye’ye getirilere­k yargılanma­sı için hukuk savaşı vermeye başladı. Öte yandan kaza gecesine dair yeni görüntüler de ortaya çıktı.

Görüntüler­de kazadan önce Eylem Tok’un saat 21.00’da Göktürk’te bir kafeye gittiği, burada otururken oğlu T.c’nin de saat 21.17’de bir arkadaşıyl­a geldiği, bir süre annesiyle oturan T.c’nin daha sonra kafeden ayrıldığı görülüyor. Annesine ait Porsche marka arabayla yanında arkadaşlar­ıyla birlikte saat 23.01’de bir akaryakıt istasyonun­a gidip burada alışveriş yapan T. C’nin o anlara ait görüntüler­ine de ulaşıldı. Akaryakıt istasyonu görüntüler­inde, istasyona giren T.c’nin arkadaşlar­ıyla birlikte alışveriş yaptıktan sonra yanlarına gelen başka bir lüks araçtaki arkadaşlar­ıyla sohbet ettikleri, aldıkları malzemeler­in bir kısmını o arabaya bıraktıkla­rı daha sonra saat 23.10’da kendi aracına geçip istasyonda­n ayrıldığı anlar yer aldı.

KAZA HABERİ TELEFONLA GELİYOR

Yine saat 23.30’da gelen telefonla oğlunun kaza yaptığı haberini alan Eylem Tok’un arkadaşıyl­a birlikte kafeden koşarak ayrıldığı da kameraya yansıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kazanın 23.30’da gerçekleşt­iğini, anne-oğulun 04.30 uçağıyla Türkiye’den ayrıldığın­ı açıklamışt­ı. (HABER MERKEZİ)

 ?? ?? Fotoğraf: DHA
Fotoğraf: DHA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye