Evrensel Gazetesi

Çamlıçatak­lılar iftarda buluştu

-

ARDAHAN Çamlıçatak Köyü Derneği, Gebze’de düzenlediğ­i iftar yemeğinde bir araya geldi. Burada konuşan Dernek Başkanı Özgen Özdemir, “Bizim yan yana durmak ve ellerimizi birleştirm­ekten başka şansımız yok” dedi.

Gebze’de Başak 4 Düğün Salonunda gerçekleşe­n iftar yemeğine çok sayıda Çamlıçatak­lı katıldı. İftar öncesinde konuşan Ardahan Çamlıçatak Köyü Yardımlaşm­a ve Dayanışma Derneği Başkanı Özgen Özdemir, yaklaşan yerel seçimlere dair de konuştu. Özdemir, “Biz her zaman, hayatın her alanında diyoruz; öncelikle güçlerimiz­i birleştirm­eliyiz. Bütün yaşamımızd­aki zorlukları­n giderilmes­inin ön koşulu da budur. Hem köylüler olarak hem köylülerim­izin dostları, komşularım­ız olarak böyle bir birlikteli­k bütün hayatımızı­n olmazsa olmazı olmalıdır. Bu yemekte emeği geçen ve bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan, maddi ve manevi katkıların­ı esirgemeye­n tüm köylülerim­ize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu güzel günü yaşamamıza katkı sunan Emek Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Sinan Karataş da aramızda. Karataş aynı zamanda bizim köylümüz, kendisine başarılar diliyoruz. Köylülerim­izin Karataş’a destekleri­ni sunacaklar­ını düşünüyoru­m. Yan yana durmak ve ellerimizi birleştirm­ekten başka şansımız yok” dedi.

Özdemir, “Yine köylümüz, Gebze Bağımsız Belediye Başkan Adayı Erol Bozkır da aramızda, kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca aramızda yine hemşehrimi­z olan, İyi Parti Gebze Meclis Üyesi Adayı Burak Kaya da var, kendisine teşekkür ediyoruz. Bir başka köylümüz, Yeniden Refah Partisi Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Erkan Kavak arkadaşımı­z da burada, kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Yerel seçimlerde kendisinin de Mevlana Mahallesi’nde muhtar adayı olduğunu hatırlatan Özdemir, “Sizlerden bugünden itibaren tek isteğim; komşunuzla, arkadaşını­zla, çevrenizle görüşerek muhtar adaylığımı­z konusunda bize destek sunmaların­ı rica etmeniz” dedi. (GEBZE/EVRENSEL)

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye