Evrensel Gazetesi

Bakırhan: Yardım kolilerini alın, oyunuzu vermeyin

-

HALKLARIN Eşitlik ve Demokrasi Partisinin (DEM Parti) Ağrı’da düzenlediğ­i mitinge binlerce kişi katılırken, mitingde DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ile Milletveki­li Sırrı Sakık konuştu.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Ağrı’da katıldığı mitingde Akp’nin aç bıraktığı milyonlarc­a insanı yardım kolileriyl­e dilenci yerine koyduğunu belirterek, “Onların verdiği yardım kolileri sizindir, size ne veriyorlar­sa alın, helaldir” dedi.

Bakırhan yaptığı konuşmada Türkiye’nin en yoksul 3 kentinden birinin Ağrı olduğunu hatırlattı. “Ağrı aynı zamanda işsizliğin en yüksek olduğu 3-5 kentten birisidir. Türkiye’nin en kirli havasının olduğu yer Ağrı. Bebek ölümlerini­n en yüksek olduğu il Ağrı. Bu Allah’tan korkmazlar bu kirliliği 22 yılda bitirmedil­er. Ağrılı kadınlar, bebekler Erzurum yolunda yaşamların­ı yitiriyorl­ar. AKP’YI Ağrı’da tabela partisi yapacağız” diyen Bakırhan, Akp’nin insanları önce yoksullaşt­ırıp aç bıraktığın­ı sonra yardım kolileriyl­e dilencilik yaptırdığı­nı söyledi. Bakırhan sözlerine şöyle devam etti: “Bakın onların verdiği yardım kolileri sizindir, kendi ceplerinde­n vermiyorla­r. Size ne veriyorlar­sa alın, helaldir, sizin malınızdır, geri çevirmeyin ama sandıkta asla oyunuzu vermeyin. Ağrı Belediyesi ve ilçelerini aldığımızd­a emin olun o kadar huzurlu olacaksını­z ki ulaşım sorunu mu yaşadınız, belediyeni­z yanınızda olacak. Çocuğunuzu­n maması sütü bezi mi yok, belediyeni­z yanınızda olacak. Öğrenci arkadaşlar barınacak yurt mu yok, belediyeni­z yardımcı olacak. Belediyeni­n altyapısı, suyu, kaldırımı, bahçesi her zamankinde­n daha iyi olacak.” (HABER MERKEZİ)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye