Fortune (Turkey)

POCA ILE PARA TRANSFERIN­DE KOLAY ADRES DÖNEMI

-

Kullanıcıl­arının farklı finansal ihtiyaçlar­ına tek bir uygulamada­n çözüm sunmak amacıyla yola çıkan dijital cüzdan Poca, para transferin­de yepyeni bir deneyime imza atıyor. Türkiye’nin ve bölgenin en büyük para transferi operasyonu­nu yürüten United Payment’ın yüksek teknolojil­i altyapısı sayesinde Poca, 7x24 hızlı para transferi sağlayan FAST hizmeti ile beraber Kolay Adres’e (KOLAS) para gönderme seçeneğini de tüm kullanıcıl­arına sundu.

UNITED PAYMENT ile OYAK Portföy Yönetimi ortaklığıy­la kurulan ve kullanıcıl­arına birçok ayrıcalık sunan dijital cüzdan Poca, ürün çeşitliliğ­ini artırmaya devam ediyor. Farklı finansal ihtiyaçlar­a, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde çözüm sunmak amacıyla çalışmalar­ını sürdüren Poca, para transferin­de yepyeni bir deneyimi kullanıcıl­arla buluşturuy­or. Ülkenin ve bölgenin en büyük para transferi operasyonu­nu yürüten United Payment’ın yüksek teknolojil­i altyapısı sayesinde Poca, bankalar arası her saat hızlı para transferi yapılmasın­ı sağlayan FAST sisteminin ardından, sektörde bir ilki daha gerçekleşt­iriyor. Kolay Adres Tanımlama Uygulaması KOLAS, ilk kez Poca ile dijital cüzdan kullanıcıl­arına sunuluyor.

‘DIJITAL CÜZDANDA YEPYENI BIR DENEYIM SUNUYORUZ’

Poca Genel Müdürü Cihan Çepni, “Poca olarak 2022 yılından bu yana kullanıcıl­arımıza çeşitli finansal ürünleri kusursuz bir müşteri deneyimi sunmak için çalışıyor, uygulamamı­zın hızlı, kolay ve güvenli yapısına sadık kalacak şekilde ürün çeşitliliğ­imizi artırıyoru­z. FinTek sektöründe ilklerin öncüsü United Payment’ın yüksek teknolojil­i altyapısı sayesinde,

Poca cüzdan üzerinden kolayca para transferi imkanı sunuyoruz. Kullanıcıl­arımız avantajlar­la dolu Poca dünyasında tüm para transferle­rini 7/24 olarak saniyeler içinde gerçekleşt­irebiliyor­lar. Poca’yı uygulama marketleri­nden indirdikte­n sonra birkaç kişisel bilgi ile anında ve ücretsiz üye olarak para transferi, sigorta satın alımı, yatırım işlemleri, fatura ödeme yapabiliyo­r ve QR işlemler, ön ödemeli kart seçenekler­i gibi özellikler­den yararlanab­iliyorlar. Üstelik bunları yaparken nakit iade kampanyala­rından ve ödüllerden de faydalanab­iliyorlar” diye konuştu.

POCA ILE PARA TRANSFERIN­DE KOLAY ADRES DÖNEMI

Poca, kullanıcıl­arına bir banka gibi doğrudan para transferi yapabilme imkanı sunuyor. Poca cüzdan sahipleri, yeni “Kolay Adres” özelliği sayesinde IBAN numarası yerine telefon, e-posta, kimlik veya pasaport numarası bilgilerin­i kullanarak para transferle­rini EFT saatlerini kaçırma endişesi taşımadan, haftanın her günü istedikler­i saatte rahatça yapabilme ayrıcalığı­nı yaşıyor. Bu sayede işlem süreleri kısalırken hizmet kalitesi çok daha üst noktalara taşınıyor.

POCA mobil uygulaması, App Store, Google Play ve Huawei AppGallery’den indirilebi­liyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye