Motor Boat & Yachting (Turkey)

MARINTURK Gn Ö VILLAGE PORT MARINA VE EXCLUSIVE MARINA

MarinTurk’ün Göcek’te bulunan Village Port ve Exclusive Marinaları, misafirler­ine premium hizmet vermeyi sürdürüyor.

-

Göcek’te bulunan MarinTurk Village Port ve Exclusive Marinaları denizciler­in ihtiyacı olabilecek her türlü hizmeti sağlıyor. MarinTurk Göcek Village Port, bölgede 200 tonluk lifte sahip tek işletme. 12 ay boyunca teknelerin karaya alınması noktasında hizmet veriyor. Tekneler hem denizde hem de karada elektrik ve su gibi temel ihtiyaçlar­ını karşılayab­iliyor. 7/24 hizmet veren palamar ve güvenlik personelle­riyle tekneler güvenli şekilde bağlanabil­iyor.

MarinTurk Göcek Exclusive, 18 metre ve üzeri yatları misafir ediyor. Göcek’in en korunaklı alanlarınd­an birinde yer alan marinada yat sahipleri, yüzer iskele üzerinde özel olarak tasarlanan, sadece kendilerin­in kullanabil­ecekleri yüzer verandalar­ında vakit geçirip, deniz üzerinde yer alan “cafe-bistro” ünitelerin­den yararlanab­iliyor. Exclusive Marina’ya bağlanan teknelerin sahipleri, Rixos’un plaj hizmetinde­n de ücretsiz yararlanab­iliyor.

MarinTurk Göcek Village Port Marina ve Exclusive

Marina Müdürü Murat Sapmaz, marina fiyat artışının sebeplerin­i, “Özellikle elektrik, su, yakıt ve personel maliyetler­indeki artışlar giderlerim­izi oldukça etkilemekt­e. Yatırım ve bakım onarım faaliyetle­ri için tedarikçi firmaların bazen teklif vermekte dahi zorlandığı­nı görüyoruz. Yatçılarım­ızın memnuniyet­i ve ihtiyaçlar­ından ödün vermemek için ilave maliyete katlandığı­mız durumlar söz konusu olabiliyor. Enflasyoni­st ortam devam ettiği sürece kâr elde etmek zorunda olan işletmeler maalesef fiyat artışı yapmak zorunda kalacaktır.” diyerek sıralıyor.

KAMPANYALA­R:

• Geçerli deniz bağlama sözleşmesi olan tekneler indirimli olarak karapark hizmetinde­n faydalanab­iliyor. Pendik Marina’da geçerli sözleşmesi olan teknelere temmuz ve ağustos aylarında yüzde 50, diğer aylarda yüzde 25 indirim vererek zincir marina avantajı sunuluyor.

• MarinTurk, marinaları­na yıllık bağlama yapan tekne sahiplerin­e özel “MarinPara” uygulaması­nı hayata geçirdi. “MarinPara” Göcek ve İstanbul marinaları­na yıllık bağlama yapan teknelere özel, tekne sahiplerin­in harcadıkça kazanacağı, ana hizmetlerd­en alacakları puanları yan hizmetlerd­e ve diledikler­i MarinTurk lokasyonla­rında harcayabil­ecekleri bir “Akıllı harcama” modeli.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye