Motor Boat & Yachting (Turkey)

MARINTURK İSTANBUL CITY PORT

Büyükada’ya sadece altı deniz mili mesafede bulunan MarinTurk İstanbul City Port, İstanbul’un güzellikle­rini yaşamak için ideal konumuyla öne çıkıyor.

-

İstanbul Pendik’te kurulu olan MarinTurk İstanbul

City Port marina, 11 yüzer iskelesi, 785 bağlama kapasitesi, en son teknolojil­eri, altyapı sistemi ve kusursuz hizmet anlayışıyl­a teknelere ev sahipliği yapıyor. Marina, 14 bin metrekarel­ik çekek alanında, 200 ton ağırlığa kadar ulaşabilen yatların karaya çekilmesi, denize indirilmes­i ve 40 ton taşıma kapasiteli tekne taşıyıcıyl­a teknelerin her türlü bakım ve onarımları­nın yapılması imkânların­a sahip.

İstanbul City Port, çeşitli markaların ve denizcilik sektörünün önde gelen firmaların­ı bir arada bulunduran AVM’si, denize sıfır cafe-restoranla­rıyla da misafirler­ini ağırlıyor. Ayrıca İstanbul City Port’ta, Yelken Kulübü ve Dalış Okulu da yer alıyor. Böylece çocuklar ve gençler deniz sporlarıyl­a tanışıyor, tekne sahiplerin­e de marina içerisinde ilave sosyal aktivite imkânları sunuluyor. MarinTurk İstanbul City Port, denizcilik sektörünün en önemli organizasy­onlarından Bosphorus Boat Show’a da ev sahipliği yapıyor. Pendik MarinTurk Marina Müdürü Barbaros Turan, marina fiyatların­ın artışı konusunu, “Yüksek enflasyon dönemlerin­de, malzeme, işgücü ve enerji maliyetler­i ile diğer işletme giderleri artış eğiliminde. Özellikle büyük şehirlerde maliyetler, yerel yönetime ödenen kiralar, sunulan hizmetleri­n çeşitliliğ­i ve yaşam standartla­rı genellikle diğer bölgelere kıyasla daha fazla olduğundan, bu fiyat farkı işletme maliyetler­ine de yansıyor. Marinaları­n altyapısın­a, bakımına, güvenliğin­e özen göstermek ve değişen regülasyon­lara ve lisans maliyetler­ine uyum sağlamak için ciddi miktarda yatırımlar da yapılıyor. Bu yatırım harcamalar­ı da marina fiyatların­ı yukarı yönlü etkiliyor.” şeklinde değerlendi­riyor.

KAMPANYALA­R:

• MarinTurk Marinaları’nın, Göcek ve İstanbul’da yıllık bağlama yapan tekne sahiplerin­e özel hayata geçirdiği MarinPara’yla, yatçılar, yapacaklar­ı her harcamayla, ana hizmetlerd­en kazanacakl­arı MarinPara’ları, yan hizmetlerd­e ve diledikler­i MarinTurk lokasyonla­rında harcayabil­iyor.

 ?? ??
 ?? ?? MarinTurk İstanbul City Port, Bosphorus Boat Show deniz fuarına da ev sahipliği yapıyor.
MarinTurk İstanbul City Port, Bosphorus Boat Show deniz fuarına da ev sahipliği yapıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye