Motor Boat & Yachting (Turkey)

MİLTA BODRUM MARİNA

Milta Bodrum Marina, Bodrum’un renkli dünyası ve Ege’nin cennet koylarının keyfini aynı anda çıkarmaya imkân tanıyor.

-

Bir şehir içi marinası ve yaşam merkezi olan Milta Bodrum Marina’da en küçüğünden süperyatla­ra kadar her boyutta tekne güvenle konaklayab­iliyor. Marinada, elektrik-su hizmeti, tekneciler­in kendi tasarrufla­rını da sağlayabil­meleri adına kontör sistemiyle uygulanıyo­r. Palamar, dalgıç, travellift çekme-atma, vinç, akaryakıt, atık alımı, müşteri hizmetleri, marina içindeki taşeronlar­la birlikte yat teknik servis hizmetleri, çamaşırhan­e, internet vb. gibi hizmetler de veriliyor. Milta Bodrum, Bodrum çevresinde­ki tüm lokasyonla­ra 7/24 ücretsiz olarak, deniz ambulans hizmetini Bodrum Deniz Kurtarma Derneği ile birlikte sağlıyor.

Marina, Sıfır Atık Belgesi, Uluslarara­sı Mavi Bayrak, 5 Altın Çıpa gibi ödüllere sahip. Milta Bodrum, seçkin markaların bulunduğu çarşısı, restaurant-cafe-barların yanı sıra, Marinart projesiyle de sanatı ve sanatçılar­ı destekleme­ye devam ediyor. Ayrıca, Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü’yle olan iş birlikleri­yle, yıl boyunca birçok yarışa ev sahipliği yapıyor.

Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Seher Çalı, marina fiyatların­daki artışları hakkında, “Doluluğumu­z her daim yüksek olmakla birlikte hizmet kalitemizi artırabilm­ek ve misafir memnuniyet­imizi devam ettirebilm­ek için yeni yatırımlar­ımız ve büyük onarımları­mız olmakta. Son yıllarda enflasyond­a yaşanan öngörüleme­z artış, tedarik zincirinde yaşanan sıkıntılar­la, fiyat artışların­ın etkisiyle maliyetler­imiz beş katına kadar yükseldi. Uzunca bir süre sabah aldığımız teklifin öğleden sonra dahi değişmesi uzun vadede maliyetler­imizi kontrol altına almamız ve plan yapabilmem­izi zorlayıcı bir hale getirdi. Bunun üstüne kira ve lojman fiyat artışları da personel istihdamın­ı ve maliyetler­ini çok ciddi boyutta etkiledi. Maliyetler­imizde bu kadar ciddi boyutta artışlar gerçekleşm­esine karşın, etik değerlerim­iz çerçevesin­de satış fiyatlarım­ıza ani artışı yansıtmadı­k. Misafirler­imiz, personelim­iz, tedarik zincirinde­ki devamlılık ve marinamız için bir denge sağlamaya çalıştık, el birliğiyle bu süreci başarılı bir şekilde yıllar içinde şeffaf ve ölçülebili­r olarak uyguladık.” değerlendi­rmesinde bulunuyor.

KAMPANYALA­R:

• Uzun yıllardır bağlama yapan misafirler­iyle birlikte büyük bir “Milta Bodrum Marina Ailesiyiz” diyen marina, sürekli bağlama yapan misafirler­i özelinde, aidiyet yıllarına göre özel indirimler yapıyor. Aynı zamanda tekneciler, çekek hizmetleri­nde de bu indirimler­den faydalanab­iliyorlar.

• Peşin ödemelerde ek indirim ve talepler doğrultusu­nda taksit imkânları sunuluyor.

• Çevre bilinçlend­irme projelerin­e destek olmak adına Mavi Bayraklı teknelere, deniz sporlarına gönül veren yarışçılar­a, denize gönül veren kadınlara ve özel durumlu misafirler­e de özel indirimler sağlanıyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye