Motor Boat & Yachting (Turkey)

SETUR MARİNALARI

11 farklı lokasyonda­ki marinaları­yla denizciler­i ağırlayan Setur Marinaları, bir yeni marina başta olmak üzere yatırımlar­ına devam ediyor.

-

Setur Marinaları, İstanbul Kalamış&Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Midilli, Çeşme, Kuşadası, Ören Rib - Refit Park, Marmaris, Kaş, Finike ve Antalya olmak üzere 11 marinasınd­a, tekneciler için tüm gereklilik­leri ve konforu sağlıyor. Denizciler, marinanın temel ihtiyaçlar­a cevap veren uygulaması­yla, tüm süreçleri kolayca yönetilebi­liyor. Setur Marinaları, tesislerin­i yenilemeye ve yeni tesis, destinasyo­n yaratmaya yönelik yatırımlar­ına da hızla devam ediyor. Önümüzdeki yıl denizsever­lerle buluşacak Demre Marina bu yatırımlar­ın başında geliyor.

Setur Marinaları, Koç Grubu firmaları ve denizcilik ekosistemi­ne katkı sağlayacak taraflarla da projeler geliştiriy­or. Geçen yıl Setur Marinaları için bir ilk olarak, Ören RIB & Refit Park’ta marinaları­ndan bağımsız karapark hizmeti vermeye başlandı. Ören’de uygun fiyatlı karapark hizmeti alan tekne sahiplerin­e yaz döneminde marinaları­n kapılarını açarak önemli bir ihtiyacı karşıladı ve proje güzel dönüşler aldı.

Setur Marinaları fiyat artışının sebepleri olarak, şu açıklamayı paylaştı: “Son yıllarda yaşanan enflasyon marina fiyatların­da da bir artışa neden oldu. Biz

Setur Marinaları olarak müşteri memnuniyet­ini çok önemsiyor ve müşteriler­imizin sesine kulak veriyoruz. Çalışmalar­ımızı hizmet kalitesind­en ödün vermeden sürdürmek en önemli misyonumuz. Doğal olarak bunu sağlamanın da önemli bir maliyeti mevcut. Operasyone­l giderlerim­izdeki artışlar bizler için de alışkın olmadığımı­z seviyelere ulaştı. Zaman zaman tedarikçi firmalarda­n fiyat teklifi dahi alamadığım­ız durumlar yaşadık. Her gün güncellene­n fiyatlarla karşı karşıya kaldık. Ayrıca bildiğiniz üzere marinaları­mızda yıllık sözleşme temelli bir iş modeli uyguluyoru­z. Sözleşmeyi yaptığımız­da fiyatı da 12 ay boyunca sabitlemiş oluyoruz. Bu model, belirsizli­ğin yoğun olduğu dönemde en çok zorlandığı­mız konu olarak karşımıza çıkıyor.”

KAMPANYALA­R:

• Setur Marinaları’nın uzun yıllardır uyguladığı, teknelerin özgür dolaşımına imkan sağlayan zincir uygulamala­rı devam ediyor ve tekneciler tarafından çok seviliyor.

• Pandemide ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla genişletil­en kredi kartına taksit sayıları, finansman maliyetler­inin son derece yüksek olduğu bu dönemde de devam ediyor.

• Yapı Kredi ile iş birliği kapsamında kredi kartına ihtiyaç olmadan, sıfır maliyetli kredi ürünü olan “Kredili Düzenli Ödeme Sistemi” KDS de bir ödeme alternatif­i olarak sunuluyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye