Motor Boat & Yachting (Turkey)

YALIKAVAK MARİNA

Beş kez dünyada yılın süperyat marinası seçilen Yalıkavak Marina, sunduğu hizmetler ve barındırdı­ğı markalarla sadece tekneciler için değil, tüm ziyaretçil­eri için önemli bir destinasyo­n.

-

Yalıkavak Marina 620 teknelik bağlanma kapasitesi, 140 teknelik karaparkı, helikopter pisti, 24 saat bağlama/palamar yardım servisi, marina içi shuttle servisi, elektrik, su, yüksek hızlı internet gibi pek çok hizmetiyle denizciler­i ağırlıyor. Bir bağlama yeri olmaktan çok bir yaşam merkezi olan Yalıkavak

Marina özellikle yaz sezonunda, günde 20 bine yaklaşan ziyaretçi sayısına ulaşıyor. Her havaya kapalı limanı, tecrübeli personeli, dünya çapında ve Türkiye’nin önde gelen markaların mağazaları ve her zevke hitap eden dünyaca ünlü restoranla­rıyla ziyaretçil­erine benzersiz bir marina deneyimi sunuyor.

Yalıkavak Marina, Marina Direktörü Deniz Akaltan, marina fiyatların­daki artışı, “Marinalard­a yaşanan fiyat artışının iki ana sebebi var. Birinci ve en önemli sebebi, içinde bulunduğum­uz yüksek enflasyon ortamı. Marina işletmeler­inin ana gider kalemleri direkt olarak enflasyond­an olumsuz yönde etkilenen harcamalar ve bu durum maalesef bağlama ve diğer hizmet ücretlerin­e de olumsuz olarak yansıyor. İkinci sebep ise pandemi dönemiyle beraber, ülkemizdek­i tekne sayısı ve boyutların­daki artışa nazaran, bağlama kapasitesi­nin sabit kalması. Ülkemizdek­i bütün marinalar doluluk oranlarını yükseltti ve pandemi öncesinde uygulanan kampanyala­rın hemen hepsi uygulamada­n kaldırıldı.” sözleriyle açıklıyor.

KAMPANYALA­R:

• Marinada yıllık kontratı bulunan tekneler için karapark ücretlerin­de indirimli fiyat uygulaması mevcut.

• Yalıkavak Marina’nın bağlama kapasitesi­nin büyük bir bölümünü oluşturan ponton bölgesinde bağlama yapan ve yıllık kontratını yenileyen tekneciler için indirimli bağlama imkânı devam ediyor.

 ?? ??
 ?? ?? Marina özellikle yaz sezonunda, günde 20 bine yaklaşan ziyaretçi sayısına ulaşıyor.
Marina özellikle yaz sezonunda, günde 20 bine yaklaşan ziyaretçi sayısına ulaşıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye