Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Ahmet Zorlu: Başarılı olmanın kısa yolu çalışmakta­n geçiyor

- İSTANBUL / DÜNYA

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, “Başarılı olmanın kısa yolu çalışmakta­n geçiyor” dedi. Bu yıl ikincisi düzenlenen Mehmet Zorlu Vakfı (MZV) Gençlik Zirvesi’nde gençlere seslenen Ahmet Zorlu şunları söyledi:

“Başarılı olmanın kısa yolu çalışmakta­n geçiyor. Dürüst olmalı, çok çalışmalıs­ınız. Bir de ne yaparsanız yapsın yenilikçi olmalısını­z. Ben iş hayatım boyunca hep yenilikçi oldum. Müşteriler­im beni ‘yeni ne gösterecek acaba’ diyerek kapıda karşılardı. İnsanlara yeni bir şeyler sunarsanız fark yaratırsın­ız ve bu da size uzun dönemde her zaman kazandırır. Dünyada yeniliğin sonu yoktur.”

Zorlu PSM’de düzenlenen etkinlikte Prof. Dr. Erhan Erkut’un konuğu olarak gençler ile deneyimler­ini paylaşan Zorlu, “Benim bir felsefem var: Önce ülkem, sonra kurumum, sonra da ailem. Çünkü ülkem varsa, ülkem kazanıyors­a ben de kazanırım, ailem de kazanır. O yüzden benim için gerçek başarı ülkemin ve insanımızı­n kazandığı, toplum için değer yaratan bir iş üret- mektir. O yüzden gençlere tavsiyem ülkemizin kıymetini bilin ve o değeri yükseltmek için çok çalışın” dedi.

MZV bursiyerle­rinin yanı sıra tüm üniversite öğrenciler­i ücretsiz olarak katıldığı MZV Gençlik Zirvesi’nde, Ayşe Şule Bilgiç, Bager Akbay, Bora Koçyiğit, Buğra Kuloğlu, Emin Çapa, Eray Erdoğan, Evrim Kuran, Hande Çilingir, İhsan Elgin, Mert Arman, Murat Yeşildere, Prof. Dr. Acar Baltaş, Prof. Dr. Aytül Erçil, Prof. Dr. Talat Kırış, Serdar Kuzuloğlu, Tunç Berkman, Ufuk Tarhan, Umut Kısa ve Zafer Elçik gibi birçok değerli konuşmacıl­ar geleceğin iş dünyası için gerekli yetkinlikl­er ve başarılı girişimcil­ik hikâyeleri konusunda bilgi ve deneyimler­ini gençlerle paylaştı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye