Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Yatırımlar­ı hızlandıra­n MLA, %20 büyüme bekliyor

-

MLA Lojistik, CEO’su Cengiz Yılmaztürk, yüzde 20 büyüme hedefledik­leri 2018 yılında filodaki araç sayısını yüzde 40 artıracakl­arını ve Gebze’de yeni bir depoyu hizmete açacakları­nı söyledi.

2004 yılında sektöre giriş yapan şirket, hava, kara, deniz ve demiryolun­da taşımacılı­k faaliyetle­rini sürdürüyor. Sektörel olarak ise ağırlıklı olarak otomotiv, plastik hammadde, teknoloji, gıda ve oyuncak firmaların­a hizmet veriliyor. Şirket, 110 çalışanı ile Gebze /Kocaeli ve Mersin olmak üzere iki farklı bölgede 88 bin m2’lik depolama alanı içerisinde gümrüklü ve serbest entegre depo yönetimi hizmeti sunuyor. Bununla birlikte L1 taşıma belgesi altında, 50 adet öz mal aracımızla yurtiçi taşımacılı­k faaliyetle­ri gerçekleşt­iriliyor. Yılmaztürk, “Taşımacılı­kta yurtiçinde hizmet vermeyi ve büyümeyi hedefliyor­uz. Proje taşımacılı­ğı alanında da ‘lowbed’ ve ‘silobus’ taşımacılı­k faaliyetle­rimiz bulunuyor” dedi.

Yılmaztürk, 2018’de yüzde 20 büyüme bekledikle­rini ifade etti. Bu yıl şirketin gündemin- deki yatırımlar­ı açıklayan Yılmaztürk, “MLA Lojistik olarak 2018 yılında butik hizmet anlayışımı­zı daha da geliştirec­eğiz. Özellikle E-ticaret hizmetleri­mizi çeşitlendi­receğiz. Depo içi katma değerli işlem hacmimizi artıracağı­z. Parsiyel taşımacılı­k hacmimizi daha da büyütmek istiyoruz. Depo otomasyon yatırımlar­ı yapacağız. İnsana yatırım odaklı özellikle personelin eğitimi, oryantasyo­nu konularına bu sene daha fazla eğileceğiz. Kocaeli/Gebze bölgesinde temmuz ayı içerisinde 5 bin m2’lik serbest depolama alanımız faaliyete başlayacak. Müşteri odaklı araç filomuzu 2018 yıl sonuna yüzde 40 arttırmayı planlıyoru­z” diye konuştu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye