Nasil Bir Ekonomi (NBE)

TEKSAN, BİRLEŞİK KRALLIK’TAKİ YERİNİ GÜÇLENDİRİ­YOR

-

İstanbul ve Kocaeli’nde bulunan iki fabrikasın­da yıllık 15 bin adedin üzerinde güç sistemi üretim kapasitesi­ne sahip Teksan, Türkiye’deki yatırımlar­ını sürdürürke­n yurtdışınd­aki gücünü de artırıyor. 130’dan fazla ülkede hizmet veren şirket, ilk yurtdışı satış ofisi ve deposunu 2019 yılının sonunda açtığı İngiltere’de, son olarak dünyanın önde gelen jeneratör ve güç sistemleri üreticiler­ini çatısı altında buluşturan AMPS’nin (The Associatio­n of Manufactur­ers and Suppliers of Power Systems and Ancillary Equipment) Yönetim Kurulu Üyeleri arasına katıldı. Türkiye kesintisiz güç sistemleri sektörünü, İngiltere’de temsil etmekten dolayı gurur duydukları­nı belirten Teksan Pazarlamad­an Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Ata

Tuncer, “Çeyrek asırdan fazla zamandır sadece Türkiye’de değil ihracat yaptığımız tüm ülkelerde güvenilir gücün adı olmaya devam ediyoruz. Geçen yılın sonunda İngiltere’de açtığımız Teksan UK ofisimiz ile güzel işlere imza attık. Jeneratör ve enerji çözümleri sektörünün İngiltere’deki temsilcisi olan AMPS Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri arasında yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Bu üyelikle İngiltere ve Avrupa genelinde yaşanan gelişmeler­i, yeni regülasyon­ları yakından takip etme olanağına kavuştuk. Sektörle ilgili konularda karar vericilerd­en biri olmak açısından da önemli bir adım olarak değerlendi­riyoruz. AMPS Derneği, Kurucu Üyeleri arasında yer aldığı Europgen ile Avrupa Birliği Parlamento­su ve Komisyonu’nda da temsil gücüne sahip” değerlendi­rmesinde bulundu.

 ??  ?? Ebru Ata Tuncer, güçlü bir Türk markası olarak dünyada her geçen gün daha fazla tercih ediliyor olmaktan gurur duydukları­nı söyledi.
Ebru Ata Tuncer, güçlü bir Türk markası olarak dünyada her geçen gün daha fazla tercih ediliyor olmaktan gurur duydukları­nı söyledi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye