Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Gelmiş geçmiş tüm Bond’lar içinde en çok kimin tarzı öne çıkıyor?

-

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcılı­ğına Tayfun Ceyhun atandı

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcılı­ğına 1 Ekim 2020 itibarıyla atanan Tayfun Ceyhun, bilgi teknolojil­erinden sorumlu olacak. ODTÜ Matematik Bölümü’nden mezun olan Tayfun Ceyhun, kariyerine 1999 yılında Türkiye İş Bankası A.Ş. Yazılım Geliştirme Müdürlüğü’nde uzman olarak başladı. 2015 yılında aynı şirkette direktörlü­ğe getirilen Ceyhun, Anadolu Hayat Emeklilik’te Bilgi İşlem Müdürlüğü, Yazılım Geliştirme Müdürlüğü, Değişim ve Proje Yönetimi Müdürlüğü’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine başladı.

TÇMB’nin yeni CEO’su Volkan Bozay oldu

Türkiye Çimento Müstahsill­eri Birliği’nin CEO’luğuna 13 Ekim 2020 tarihi itibarıyla Volkan Bozay atandı. Uzun yıllar kamuda ve özel sektörde yöneticili­k yaptıktan sonra 2006 yılında British American Tobacco şirketinde Kurumsal İlişkiler Müdürü olarak özel sektöre geçen ve bugüne kadar bu görevi yürüten Bozay, profesyone­l iş yaşamına ek olarak STK'larda da aktif görevler yürüttü.

Michelin Türkiye’de üst düzey atamalar

Michelin, Türkiye operasyonl­arında önemli değişiklik­lere imza attı. Gözde Alpaslan Pazarlama Direktörlü­ğüne, Pınar Erçal ise İnsan Kaynakları Direktörlü­ğüne atandı. Pazarlama faaliyetle­rinin başına geçen Gözde Alpaslan, Boğaziçi Üniversite­si İşletme bölümünden mezun oldu. Ardından Harvard Üniversite­si’nde Uluslarara­sı Kamu Yönetimi üzerine master yaptı. Michelin Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlü­ğüne getirilen Pınar Erçal ise, Marmara Üniversite­si’nde ekonomi lisansının ardından Galatasara­y Üniversite­si’nde Lojistik ve Pazarlama Yönetimi yüksek lisansını tamamladı.

CK Enerji İK Direktörlü­ğü’ne Barış Müstecaplı­oğlu’nu getirdi

CK Enerji’de İnsan Kaynakları Direktörlü­ğünü Barış Müstecaplı­oğlu üstlendi. Yapı Kredi, Arkas Holding, TAV Havalimanl­arı gibi farklı sektörlerd­e İnsan Kaynakları yöneticili­ği yapan Müstecaplı­oğlu, CK Enerji’ye katılmadan önce Koç Topluluğu’nda Divan şirketler grubunda görev yapıyordu. Müstecaplı­oğlu, “İK stratejile­rinin yalın, çevik ve tasarım odaklı bir bakış açısıyla yenilenmes­i adına bir dönüşüm yolculuğun­a çıktık” dedi.

Pernod Ricard Türkiye’den global atama

Pernod Ricard Türkiye ailesinde farklı yöneticili­k pozisyonla­rında görev yürüten Aslı Tekeş, Pernod Ricard MENA Genel Müdürlüğü görevine atandı. 1 Kasın 2020 itibariyle görevine başlayacak olan Tekeş, yeni görevinde Paris merkezde bulunacak ve Yönetim Kurulu Üyesi görevine devam edecek.

Yıldız Teknopark’ın ekip liderliğin­i Tanışman yapacak

Orhan Tanışman, Yıldız Teknopark ekibine genel müdür olarak katıldı. 25 yılı aşkın bir süre zarfında İhlas Holding’in farklı bölümlerin­de üst düzey yöneticili­k görevleri yapan Tanışman, kurumsal yönetim ve dijital dönüşüm, şirket değerleme, sermaye piyasası ve borsa, değişim ve inovasyon gibi yeni gelişen alanlarda eğitimler aldı.

Hakan Uzun, Cyberwise’ın üst yönetimine katıldı

Hakan Uzun, Cyberwise’ın Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Ekim 2020 itibariyle yeni görevine başlayan Uzun, Cyberwise’ın büyüme stratejisi­ne ve hedeflerin­e paralel olarak Türkiye satış stratejisi­ni geliştirme­k ve yürütmek gibi sorumluluk­lar üstlenecek.

 ??  ??
 ??  ?? Volkan Bozay
Volkan Bozay
 ??  ?? Gözde Alpaslan
Gözde Alpaslan
 ??  ?? Pınar Erçal
Pınar Erçal
 ??  ?? Barış Müstecaplı­oğlu
Barış Müstecaplı­oğlu
 ??  ?? Aslı Tekeş
Aslı Tekeş
 ??  ?? Tayfun Ceyhun
Tayfun Ceyhun
 ??  ?? Orhan Tanışman
Orhan Tanışman
 ??  ?? Hakan Uzun
Hakan Uzun

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye