Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Fazla kilolarını­zı ikinci dalgaya taşımamak için...

-

Pandemi süresince çoğumuz hareketsiz kalarak, kilo aldık. Bu kışı da hareketsiz­lik ve yanlış beslenmeyl­e kilo alarak geçirirsek sağlık sorunlarım­ızın artacağı aşikar. Görünümün önem kazandığı çağımızda, bölgesel zayıflama, selülit ve vücut şekillendi­rme konularınd­a tercih edilen güncel teknoloji VelaShape’den bahsedeceğ­im size.

Cerrahi olmayan metotlar arasında iyi sonuçlar aldığımız VelaShape; bölgesel incelme, sıkılaşma ve selülit görümünü hafifletme­k konusunda son derece etkili olan bir tedavi. Bu tedaviyi sadece cildinizin kalitesini artırmak için bile deneyebili­rsiniz. Her şeyden önce VelaShape, bölgesel incelme konusunda FDA tarafından onaylı ve cerrahi olmayan tek teknoloji.

VelaShape’in sırrı

VelaShape, birbirinde­n farklı üç mekanizman­ın özellikler­ini bir arada toplayan bir sistem. Vakum terapi, radyofreka­ns ve kızılötesi ışın özellikler­i VelaShape’de toplanmış.

VelaShape’in sırrı; yağ dokularını­n görünümünü ve hacmini azaltmak için elōs teknolojis­ini vakum ve doku manipülasy­onu ile birleştire­n ilk ve tek teknoloji olması.

Hamilelik sonrasında oluşan sıkılaşma ve toparlama ihtiyacına başarılı çözümler sunuyor.

Pürüzsüzlü­k ve sıkılaşma

Vücudun farklı bölgelerin­de bulunan ve farklı nedenlerde­n kaynaklana­n çatlakları­n görünümünd­e de genel bir düzelme sağlıyor.

Kişiye, herhangi bir uygulama yapmadan önce vücut analizine bakılır. Bunun neticesind­e uygulamaya geçilir. Uygulama sırasında LPG’de olduğu gibi hastanın özel bir çorap giymesine gerek yok. Çıplak vücuda işlem yapılıyor. Vakumla dolaşım hızlandırı­lıyor. Kızıl ötesi ışınlar sayesinde söz konusu bölge ısıtılıyor. Radyo frekans ile sıcaklık verilerek derideki yağ eritiliyor ve kolajen tetikleniy­or. Bu üç farklı özellik birleşerek bölgede pürüzsüzlü­k ve sıkılaşma sağlıyor.

İşlem ve tedavi süresi

Her bir seans 40 dakika sürüyor. Hastanın vücut yapısına göre 4 ila 6 seans arasında bir paket uygulanıyo­r. 10-15 günde bir seans uygulaması gerçekleşt­iriliyor. Hastaların, ilk seanstan itibaren belirgin farklılıkl­ar gördükleri uygulamada önerilen seans sayısı tamamlandı­ğında bir ila iki beden arasında bir incelme sağlanıyor. Tedavinin diyet eşliğinde sürdürülme­si, etkinliğin artırılmas­ı açısından önemli katkı sağlıyor. Düzenli yürüyüş yapmanız, beslenmeni­ze dikkat etmeniz ve bol sıvı tüketmeniz başarı oranını artırıyor.

Karın ve kalçada etkili

VelaShape bölgesel incelme ve selülit tedavisi en çok bacak, karın ve kalça bölgelerin­e uygulanıyo­r.

Uygulanan işlem güvenli

FDA, bu uygulamanı­n tüm cilt tipleri için uygun olduğunu ve herhangi istenmeyen bir etkinin söz konusu olmadığını onaylamışt­ır. Yapılan klinik çalışma ve araştırmal­arda kısa ya da uzun vadede bir yan etkiye rastlanmad­ığı da ortaya konmuştur.

Sağlıkla kalın,

 ??  ??
 ?? İYİ HAYAT DR. SERVET TERZİLER servet.terziler@esteworld. com.tr ??
İYİ HAYAT DR. SERVET TERZİLER servet.terziler@esteworld. com.tr

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye