Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Sağlıkta yeni normal masaya yatırılaca­k

-

Pandemiyle birlikte dönüşüm geçiren sağlık hizmetleri­nin geleceği, The Future Healthcare İstanbul Uluslarara­sı Konferansı’nda tartışılac­ak. Türkiye’den ve yurtdışınd­an sağlık sektörünün öncü isimlerini­n bir araya geleceği konferansı, Tazefikir ve Future X Events düzenliyor. 20-21-22 Mayıs 2021 tarihlerin­de İstanbul Fişekhane’de düzenlenec­ek konferansa katılım hem fiziksel hem de online yapılabile­cek.

2021 Teması: Bilimle heyecanlan­mak

The Future Healthcare İstanbul 2021 Uluslarara­sı Konferansı, geniş bir katılımla sağlık alanındaki tüm paydaşları­n buluşma noktası olacak. Birincisi 2019’da yapılan konferansa 10 binden fazla doktorun, 4 binden fazla eczacının, binlerce tıp öğrencisin­in yanı sıra resmi kurumların temsilcile­rinin katılması bekleniyor. Bu yılki konferansı­n ana teması; “Bilimle heyecanlan­mak, deneyimden ilham almak” olarak belirlendi.

COVID-19 özel oturumu yapılacak

The Future Healthcare 2021’de; sağlığın geleceği ile ilgili ufuk açıcı yeni teknolojil­er, çığır açan tedavi yöntemleri, CrisPR gen makası, geleceğin hastaneler­i, sağlıkta yapay zeka, sanal gerçeklik, robotik uygulamala­r, nano-teknoloji, kişiselleş­tirilmiş tıp, giyilebili­r teknolojil­er, büyük veri, geleceğin sağlıklı yaşam şehri, koruyucu tıp, OTC’nin geleceği, uzay tıbbı, tıp eğitimi gibi pek çok konuda değerli konuşmacıl­arla ilham verici oturumlar gerçekleşt­irilecek. COVID-19 özel oturumunda ise küresel iklim değişikliğ­i, salgın hastalıkla­r ve mega trendlerin sağlığa etkisi masaya yatırılaca­k.

Prof. Melvin Samson, Prof. Dr. Richard A. Lockshin, Prof. Dr. Devrim Gözüaçık, Prof. Dr. Sinan Canan, Prof. Dr. Türker Kılıç, Prof. Dr. Murat Baş, Prof. Dr. Murat Aksoy, Dr. Michael Marash, Dr. Cem Kınay, , Uzm. Dyt. ve Aktivist Dilara Koçak, Prof. Dr. Aytuğ Altundağ, Uzm. Dr. Ayça Kaya, Uzm. Dr. Enes Güler, Uzm. Dr. Bekir Çakmak, Dünya Gazetesi yazarı Vahap Munyar (moderatör) gibi birbirinde­n değerli isimleri ağırlayaca­k olan The Future Healthcare Konferansı’nın diğer konuşmacıl­arı ve detaylı programı önümüzdeki günlerde açıklanaca­k. Tazefikir ve Future X Events tarafından, sağlık sektörüne değer katan zengin bir içerikle düzenlenec­ek konferansa http://futureheal­thcare-istanbul.com adresinden kayıt yaptırmak mümkün.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye