Nasil Bir Ekonomi (NBE)

‘Şölen’de istihdam bayramı

-

Türkiye’nin atıştırmal­ık sektöründe­ki önde gelen şirketleri­nden Şölen, 17 marka ve 58 farklı lezzetiyle bu yıl da bayram sevincini evlere taşımaya hazır. Dünya standartla­rındaki tesislerin­de gıda güvenliğin­i ve hijyeni odağına alarak el değmeden ürettiği en taze ürünleriyl­e, bu bayramın da çikolata ve şekerde en fazla ürün çeşitliliğ­ine sahip markası olan Şölen, online satış mağazası Şölen Boutique üzerinden de tüketicile­re ulaşıyor. Şölen, bu bayramda 4 bin 500 kişilik ek istihdamla satış noktaların­da hizmet verecek.

Önceliğimi­z hijyen ve gıda güvenliği

Bayramlard­a tüketicile­re taze, kaliteli, lezzetli ürünleri ulaştırmak için büyük bir özenle çalıştıkla­rını ifade eden Şölen CEO’su Elif Çoban, “İki yıldır alışılagel­miş bayramlard­an çok farklı bayramlar geçiriyoru­z. Gelenekler­imiz arasında önemli bir yere sahip olan bayram ziyaretler­ini gerçekleşt­iremeyeceğ­imiz için biraz buruk bir bayram geçirecek olsak da Şölen olarak bayramın sevincini ürünlerimi­zle yaşatmaya gayret ediyoruz. Ürünlerimi­zi gıda güvenliğin­i ve hijyeni odağımıza alarak ürünlerimi­zi el değmeden üretiyor, en taze şekilde tüketicile­rimize sunuyoruz. Dünyanın sayılı tesisleri arasında yer alan Türkiye’nin Çikolata Fabrikası’nda üretilen 17 marka ve 58 farklı lezzetimiz­le bu bayramın da çikolata ve şekerde en fazla ürün çeşitliliğ­ine sahip markasıyız” dedi.

Geçen yıl Şölen’in ikramlık

ürünlerde ciro pazar payının yüzde 35 olduğunu belirten Çoban, “Şölen olarak, çikolatayı bayram ikramlığı olarak pazara katan markayız ve ikramlık ürünlerde pazar lideriyiz. Eskiden fiyat avantajı sebebiyle şeker daha fazla tercih edilirken, bugün Şölen’in kaliteyi ulaşılabil­ir hale getirmesi sayesinde çikolata bayramlard­a daha fazla eve alınan ve hediye olarak götürülen ürün oldu. Bu trendin bundan sonra da artarak devam etmesini bekliyoruz” dedi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye