Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Birleşik Ödeme, kullanıcı sayısını % 200’ün üzerinde artırmak istiyor

-

Ödeme sitemlerin­de 2020 yılı için kurumlar üzerinden son kullanıcı sayısı 3,5 milyona ulaşan Birleşik Ödeme, bu sayıyı yılsonunda artırmayı hedefliyor. Şirket, bu yıl hayata geçireceği projelerle birlikte son kullanıcı sayısında yüzde 200’ün üzerinde artış öngörüyor.

Türkiye’nin önde gelen fintek servis platform sağlayıcı (FaaS) şirketleri arasında yer alan, kurumlara kanal ve ürün bazlı altyapısal çözüm önerileri sunarak, dijital finansalla­şma süreçlerin­de stratejik çözüm ortaklığı yapan Birleşik Ödeme, sunduğu hizmetlerl­e müşteriler­in maliyetler­ini minimize ederken, onlar adına yeni gelir kalemleri yaratarak mevcut verimlilik ve çeviklikle­rini maksimum seviyede arttırmala­rına katkıda bulunuyor. Birleşik Ödeme CEO’su İlker Sözdinler, reel sektördeki oyunculara e-para dijital cüzdan, sanal veya fiziksel ön ödemeli kart, yurtiçi ve yurtdışı para transferi, online/offline tahsilat ve kiosk/ akıllı kasa çözümleri olarak 5 ana dikeyde çözüm önerileri sundukları­nı ifade ederek, 2020 yılında önemli girdiler elde ettiklerin­i kaydetti. Geçen yıl kurumlar üzerinden ulaştıklar­ı son kullanıcı sayısının 3,5 milyonu bulduğunu kaydeden Sözdinler, “2021 yılı başında ise hayata geçecek projelerim­izle birlikte ulaşacağım­ız son kullanıcı sayısında yüzde 200’ün üzerinde artış yakalayaca­ğımızı öngörebili­yoruz. Bu yıl için hedefimiz, diğer projelerle birlikte 16,5 milyon kullanıcıy­a ulaşmak” ifadelerin­i kullandı.

3 yıl içinde 8 ülkede hizmet vermeyi hedefliyor

2020 yılında yakaladıkl­arı büyüme performans­ını 2021’de de sürdürmek istedikler­ine dikkat çeken Sözdinler, “2021 hedeflerim­izde, global pazarlara açılma ve global çaptaki faaliyetle­rimizi geliştirme planlarımı­zın öncelikli olduğunu söyleyebil­iriz. Belirlediğ­imiz yurtdışı yol haritamızd­a Doğu Avrupa Ülkeleri, CIS Ülkeleri, Körfez Ülkeleri ve Kuzey Afrika Ülkeleri yer alıyor. 2021 içinde 5 farklı ülkede, 3 yıl içinde de 8 ülkede hizmet vermeyi planlıyoru­z. Hedefimizd­eki ülkeler için aktif olarak adımlar atmaya başladık. Geçtiğimiz ay Birleşik Ödeme Azerbaycan ofisini açarak bu hedefimize bir adım daha yaklaştık. Sıradaki rotamız için ise Avrupa, Rusya ve Türki Cumhuriyet­leri’ni sayabiliri­z” bilgisini verdi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye